Süper Üye
selam arkadaşlar pubg de legit oynamama rağmen ve toplasan toplasn 2 saat hile ile oynamama rağmen ban yedim yeni hesap alacak gücüm de yok bir kurtuluşu yok var mı gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Hile kullandın dostum ve ban yedin sonuç değişmezban yedim ben bandan kurtulmanın bir yolu yok mudur diyom
aga ben pubg için hile yapmadım arkadaşlarla girince hile aç dediler sadece o kadar actım onun dısında ben salak mıyım hile kullanayım pubg lite da kullanıyordum ki zaten beni banladıklarında bilgisayarım da 3. parti yazılım varmış ondan banlanmışım forum da pubg de rapor yemedikçe ban yemezsin cs de ki gibi vac yok tarayamaz bilgisayarını diyenlere güvenmiştim ama anladım ki sadece mesaj kasıyorlarmış bir daha böyle bir hata yapmayacam insanlar sadece kendini düşünüyor sadece bir mesaj daha kasabilmek için bilmedikleri kullanmadıkları fikirleri dahi olmayan konulara yalan ve sacma sapan yorumlar atıyorlarAlacak durumum yok diyorsun ve hesabını 2 saatlik zevk için banlatıyorsun, anca ahirette alırsın o hesabı.
Ban kesin birşey yeni açılan konulara baksaydın millet banlandığı belirtiyor
ban yiyen 100 yıl yiyor diye biliyorum evet açılmazknka 70 80 tl lik oyunda ben şahsen hile açmazdım yemez yanive o ban açılmaz diye biliyorum ne yazıkki
geçmiş olsun.
of ya peki oyunu uygun bir fiyata alabileceğim bir site biliyor musunuz2 saat ya da 10 dakika fark etmiyor. Eğer hileyi açmayı göze alıyorsan hesabına veda etmeyi de göze alacaksın dostum. Geçmiş olsun, artık yapabileceğin bir şey yok.
Bazı siteler indirim falan yapıyor ara ara. Takip etmek gerek. Şahsen pek takip etmiyorum, ne söylesem yalan olur.of ya peki oyunu uygun bir fiyata alabileceğim bir site biliyor musunuz