peki rank kasma olayı var dimi oyunda maksimum hangi rankı görenler varsa yazabilir miaim botu kullanmadan sadece esp ile oynarsan baya götürüyor diye biliyorum
Rank sistemi pubg mobile gibi mi as fatih felan var yani dimi400m den adam vuruyorum 3 haftadır aktif oynuyorum . Hesabı As a kadar hileyle kastım sıfırlanmadan önce ranklar. Hala bir ban söz konusu değil rahat olun pubg lite hile sistemi daha çok gelişmiş değil.
çok teşekkür ederim arkadaşlarla başlayacağız bakalım hayırlısı olur inşallahBizim arkdaşlar kullanıyor şuan ban yeme riski yok yani sıkıntı yok kullanabilirisin rahat bi şekilde
Aynen farkı isimlerde var mesela Fatih rütbesi Survivor olarak geçiyor . Fakat şuanda nedenini bilmediğim şekilde rank sistemini sıfırlayıp kaldırdılar .Rank sistemi pubg mobile gibi mi as fatih felan var yani dimi
peki neye bakılıyor oyunda yani kda gibi birşey var mı böyle başkasına hava atacağım birşeylerAynen farkı isimlerde var mesela Fatih rütbesi Survivor olarak geçiyor . Fakat şuanda nedenini bilmediğim şekilde rank sistemini sıfırlayıp kaldırdılar .
bu loldeki gibi ban dalgası yok dimiAim botu kullanmadan sadece esp ile oynarsan baya götürüyor
misc dediğin kısımda yapılabilecek bir ayar yok değil mi oraya hiç ellemeye gerek bile yokBelli edersen 24 saat ban yiyorsun misc kısmına dokunursan 100 yıl ban yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?