pubg lite ban yiyorum sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pubg lite hile kullanıyorum ama belli etmeden sadece izleme aim kullanmıyorum (bazen ara sıra kullanmışımdır belki) ama sürekli ban yiyorum ve tanıdığım bir arkadaşım var oda hile ve aimi sürekli kullanıyor o ban yemiyor ben yiyorum nedeni nedir sizce ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir takımı tek başına indirdiğin zaman adamlar sinirlenip rapor atabiliyor veya her gün aralıksız oynadığın için ban yiyor olabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
belli etmeden oynamayı deneyebilirsin dostum örneğin sona kalmaya çalış ilk 5 ya da ilk 10 a sonra aban hileye.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Belli etmeden bile falza agresif oynarsan reporlarlar. Eğer belli etmemek istiyorsan esp den insanları görünce hemen o tarafa dönme bi süre sonra bak sanki tesadüfmüş gibi aynı anda 2 den falza kişiyle çatışma ve no recoil aimbot araba uçurma vs kullanma

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende senin gibi süreki ban yiyordum Lakin oyun ekranını tam ekrandan pencere moduna aldım 3 gündür ban yok .Hilede herşey açık .Bir arkadaşım bu yöntemi söyledi bende 3 gündür uyguluyorum..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sadece izleme kullanıyorum oyuna cok sık gırmıyorum ama her girdiğimde izleme hileli oynuyorum ban yok

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sol üst kısma bak seni kaç kişinin izlediğini gösterir ona göre davran seni izleyen varsa daha dikkatli ol o zaman rapor yesende hile olduğunu anlayamaz pubg. yani cs go gibi rütben düşükse sistem otamatik banlamıyor . belli edersen yersin sadece banı.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Adam duvar arkasındaysa ve sürekli ona doğru bakıp ateş ediyorsan yakalanma riskini arttırır. O yüzden önce onun da seni farketmesini sağla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
olmuyo arkadaşlar ne yaptıysam banlanıyorum acaba pubg bir programla hileyi hemen açınca tespit edio olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...