- Yasaklandı
-
başka yerlerden direk 100 yıl yiyor kardeşim. nightmare kullanıyorumhileyi burdanmı yaptın
dikkat ettim baya ama herifler ölünce r tuşuna abanıyor direk daha izlemedenBiraz Legit Oyna Raporlardan Dolayı Ban Atıyorlar İzleyen Oldumu Legit Ol.
Bilemiyorum Silent Oynamama Rağmen Banlanmıyorum Siz Nasıl Banlanıyorsunuz xdbaşka yerlerden direk 100 yıl yiyor kardeşim. nightmare kullanıyorum
Post automatically merged:
dikkat ettim baya ama herifler ölünce r tuşuna abanıyor direk daha izlemeden
standart bir yayıncı gibi oynuyorum görsemde herifi espden sesini duymayı bekliyorum ama her maç 20 ortalama leşim oluyor dediğim gibi leşi gören de abanıyor raporaBilemiyorum Silent Oynamama Rağmen Banlanmıyorum Siz Nasıl Banlanıyorsunuz xd
bu gidişle ben olacam herhaldebu hillede sonsuz ban yiyen arkadaş varmı?
bu sitenin hilesinden banlandım zaten kanka ban demesek de olur ama gittikçe artıyorbu sitenin hilesinden banlanan varmı
neyse artık daha dikkatli olmak gerekiyor demek kiLegit oyna kanka raporlardan büyük ihtimalle ban yiyorsun.
hile yokmuş gibi oynar rapor yemezen banlanmazsın sanırımbende yorum kasıyom yapıcamda yapıyımı sence banlanırmıyım
kardeş şuan en uzun 176 saat banlandım yazdıklarımı okumuyor musunbiri acıklayabilirmi bu hilleden banlanan varmı??
sessiz hile yokmuş gibi belirtisizlegit dedigin ney ben pek anlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?