çok kalabalık içerisindeyken hareket eden her şeyi vuruyorum onun dışında pek belli etmiyorum açıkçasıFazla belli etmiş olabilir misin
Post automatically merged:
Sen buradaki mayıs 25 bileşimini diyorsun
tamamdır kardeşim teşekkür ettim.Hileyi 1 aydır kullanıyorum 24 saat ban bile yemedim. legit ve esp takıl dostum
farklı hileleri oyunun hile tespit programıdirek tespit edip 100 yıl atıyor bu sitedeki öyle değil anladığım kadarıyla günlük belirli raporlama sayısı var ona ulaşırsan 24 saat ilki sonra katlanarak artıyorBen bitane hile indirmistim oyuna girdigim gibi ban yedim birak adam vurmayi anlamadim gitti
kardeşim sana tavsiyem squad gir takımlar sayıları zaten hilede gösteriyor 4 kişilik takımdan 3 ünü öldür sonra yoluna devam et başla takım geldi aynı şekilde yap hem izleyen olmaz ve bu şekilde report sayında azalır yani kısaca önüne gelen takımı yok etme direk her zaman takımdan birini sağ bırakki seni izleyip reportlaymasıntamamdır kardeşim teşekkür ettim.
onla alakası yok kardeşim rapor sayısı fazla olunca tedbir amaçlı 1 günlük ban atıyorlar bizzat hile kullanıp hemde ban yedikten sonra ticket attığım için ordan biliyorum hileyi yakalıyamıyorlar sadece report sayısı fazla olduğu için kısa süreli ban atıyorlarBen bugün hileyi bile açamadım error verdi sanırım pubg lite antihack sistemine güncelleme getirdi belki o yüzden tespit edilmiş olabilirsin
Olabilir benimki cok komikti zaten oyuna girmemle banlanmam bir olmustufarklı hileleri oyunun hile tespit programıdirek tespit edip 100 yıl atıyor bu sitedeki öyle değil anladığım kadarıyla günlük belirli raporlama sayısı var ona ulaşırsan 24 saat ilki sonra katlanarak artıyor