pubg lite bloody no recoil anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
eksiksiz kodlanmış olan mükemmel bir no-recoil (silah tepme) makrosu.Profesyonel oyuncular gibi silah tepme kontrolüne sahip olmanızı sağlar.Mermi sekme oranını %100’e yakın oranda azaltır.Bu yüzden hedeflerinize tüm mermiler sekmeden doğrudan gider.

– Makrolar herhangi bir Anti-cheat sistemi tarafından algılanamaz çünkü makrolar oyuna girmez, doğrudan etki etmez. Sadece mousenin hareketini değiştirirler/ayarlarlar.
– Hiçbir yazılım fare üzerindeki elinizin hareketi ile makronun hareketi arasında bir ayrım yapamaz.Bu yüzden Ban yeme olasılığınız “%0” kesinlikle yoktur!
– Tüm güncellemeleri takiben düzenli ücretsiz makro güncellemeleri yayınlanır.
video anlatım

Moderatörün son düzenlenenleri:
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Reis nasıl inject edicez keşke onuda deseydin.

Üye
6 HİZMET YILI
Bloody yoksa ne yapcaz
Bloody yoksa çalışmaz senin mouse yazılımında oscar varsa yapabilirsin şunu söyleyim önemli bu konu bu bloody yazılımıyla her oyunda macro yazabiliyosun ve kesinlikle oyun güvenlik yakalanmıyor kendi göstermeyen bi yazılım mouse yazılımını kapatsan bile üstündeki tuşlara basarak aynı komutla çalışmakta ban kesinlikle yok kafa rahat emin ol diğer mouselar açıklıyım profıl olarak oyun seçildiği için 3 yazılım olarak oyun algılıyor oyunu kapatıyor yada ban atıyor ama kesinlik bloody profil göstermiyor oyunlara arkada çalışıp iş bitiriyor ben rust macrolar yazmaktayım no recoil tarzı hepsi .

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bloody yoksa çalışmaz senin mouse yazılımında oscar varsa yapabilirsin şunu söyleyim önemli bu konu bu bloody yazılımıyla her oyunda macro yazabiliyosun ve kesinlikle oyun güvenlik yakalanmıyor kendi göstermeyen bi yazılım mouse yazılımını kapatsan bile üstündeki tuşlara basarak aynı komutla çalışmakta ban kesinlikle yok kafa rahat emin ol diğer mouselar açıklıyım profıl olarak oyun seçildiği için 3 yazılım olarak oyun algılıyor oyunu kapatıyor yada ban atıyor ama kesinlik bloody profil göstermiyor oyunlara arkada çalışıp iş bitiriyor ben rust macrolar yazmaktayım no recoil tarzı hepsi .
Reis bloody fare getirdim. Fakat nasıl kullanıcam bi yardımcı olursan sevinirim ?

Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yaralı konu diğer macro içeren fareleride bekliyoruz.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İndirme linki nerede?
Sensivity ayarlarını da söyleseydin keşke.

Üye
6 HİZMET YILI
hocam mausum smx r82 youtube'de mausumun makrosunun yapımı yok. biliyor musun ? yapmasını

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
discord davet linki geçersizz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
mouse olsaydı kullanırdım mouse çok paglı bana göre

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
güzel ve başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...