pubg lite bypass hakkında ! yapamayanlar gelsin çok uğraştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
pubg lite indirdim bugün ve hile yapıyım dedim forumda bypassı yaptım
kısayolu yapıştırdım 1 boşluk bırakarak arkada launcer açık ve kısayoldan aç diyip girdim şuan bypass olduğunu düşünüyorum !!

ve gitiim anten hack acıcam cheat engine 6.3 açtım ve tespit edildi aynısını bir daha yaptım yine olmadı ve sonra açılırken lobide anteni yapıştırıp cheat engineyi kapattım bu sefer anten oldu biraz sonra yine tespit edildi yine olmadı nasıl yapçam bypass mı fix
hile mi fix anlamadım konu sahipleri yorumlarda kimseye cevap vermemişler her kafadan bir ses çıkiyordu ve bunu çözmek istiyorum umarım bilenler yardım eder !

yaptım 6-7 saat uğraştıktan sonra yaptım

yapamayanlar konunun altına yazın

cheat engine 6.8.3 kullanın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
nasıl yapıcaz baştan anlatırmısın kodlari ile
simdi şöyle başta launcer i aç ve bypass konusundaki kısayolu yapıştır ve kısayoldan aç oyunu sonra lobide çalıştırı açıp %temp% , prefetch dosyalarının içini lobide sil sonra oyunda gir ve cheat engine kodları yapıştırırken hızlı olmam lazım ve kodları oyunun içinde yapıştırdıktan hemen sonra cheat engine yi kapat ve dosyaların içini bir daha sil ve oralarda cheat engin kalıntı dosyaları olucak

bypass konusu

https://memoryhackers.org/konular/pubg-lite-anti-chat-bypass.82527/page-10#post-1093259

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...