Pubg Lite Donanım Banı Kaldırma Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
TR :
1. Adım = Programlar'dan Pubg Lite'ı kaldırın. (Programlar kısmına girmeyi şuradan bakabilirsiniz :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)
2. Adım = Şu yolu takip ediniz : " C:\Kullanıcılar\BİLGİSAYAR ADINIZ\AppData\Local\ " ve sonra Local klasörünün içindeki ShadowTrackerExtra dosyasını silmeniz gerekiyor.
3. Adım = Bilgisayarınızda yeni bir yönetici hesabı açın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Pubg Lite'ı, açtığınız yeni yönetici hesabına kurun. Yeni bir Pubg Lite hesabı açıp oyuna girdiğinizde banınız kalkmış olacak.

EN :
HWID Ban Removal Method
1. Step One = Delete from your computer Pubg Lite
2. Step Two = You should enter " C:\Users\YOUR COMPUTER NAME\AppData\Local\ " and here we should delete ShadowTrackerExtra file.
3. Step Three = Create a New user account on your computer. And restart the computer. Install Pubg Lite to New user account. Now you can play Pubg Lite, have fun.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hwid ban bu mu kandnndjxn
Benim bildiğim; Bilgisayar bileşenlerinin mac adresleri toplanarak anti-cheat sistemine gönderilir her oyunu açtığında anti-cheat mac adreslerini kontrol eder ve sorun yoksa oyunu oynarsın , oyun içinde hile açtığında anti-cheat algıladığı an sunuca kaba tabir ile bunda hile var der. Sunucu da sizden çektiği mac adreslerini banlar bu döngü böyle döner eğer oyuna girdiğinizde mac adresiniz banlandıysa sunucu üzerinden mac adresiniz silinene kadar veya koruma Kalkan’a kadar oyuna giremezsiniz.

Sizin bu bahsettiğiniz 1 klasör silme ile olacak iş değil.
Kısaca Pubg Lite mac ban atmıyor buradan bu sonucu çıkarıyoruz.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hwid ban yemişseniz işiniz zor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ellerine Sağlık İşine Yarayana Yarar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İsteyen deneyebilir, bu arada 3. adımda ilk cümlede Pubg Lite hesabı açın demiyorum yeni bir yönetici hesabı açın diyorum haberiniz olsun ben de bu yöntemi yabancı bir siteden aldım.
(Buradan yönetici hesabının nasıl açıldığına bakabilirsiniz :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben demedim mi pubg lite, pubg mobile benzemez hwid banı yersiniz diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...