pubg lite donanım banı nasıl kaldırcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
format atınca zaten geçiyor, önemli olan formatsız geçmesi, onun içinde paralı hwid spoofer satıyorlar, ücretsizi var mı bilmiyorum, eğer güçlü bir pc varsa Virtual Box kur, oyunu onun içinde çalıştır, her hwid ban yediğinde Virtual Box kaldırıp tekrar kurarsın format atmadan.

Üye
6 HİZMET YILI
Techimum adres changer programını başka oyunlarda kullandım işine yarayabilir pek bilgim yok

Üye
6 HİZMET YILI
Format atmayı dene yapımcının söylediği o şekildeydi bunun dışında hwıd değiştirici programlarıde deneyebilirsin hwıd dedıgıme bakma tum donanımları degıstıren tek bir program vardı malesef suan adını unuttum

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pubg lite dosya temizleme..
Ctrl+R yapıp "temp", "%temp%" ve "prefetch" yazıp hepsinin içini temizleyin. Ardından "C" adlı diskinizin içerisinde "kprocceshacker.sys" adlı dosyayı silin..
Eğer silinmezse bir virüs tarama programı ile "Zorla kaldı" gibi bir seçenek ile kaldırabilirsiniz. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Onu nerden indircez
Nasıl yedin kardeşin aynısını bizde yapmayalım.
sanırsam ıp degştiren uygulama yzunden yedgmı dşunuyom. tam emın dgılım. normal hack kulandgmda 100 yıl ban atyodu yenı car acıp devam edyodum. ama bu yedgım farklı donanım. pcden gıremıyom hç bi şekilde

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg destek ile iletişime geçin ve onlara hesabınızın çevrimiçi olarak sızdırıldığını söyleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...