Pubg lite donanım banım nasıl kalkar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Daha öncede yemiştim. HWID değiştirmeyi denedim sonra harddisk değiştirdim fakat bunları yaptıktan sonra denememiştim uzun süre sonra denemiştim ve bi süredir kullanıyodum. Şimdi bida yedim işte nasıl kaldırıcam ben bunu ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Formatın çözüm olduğunu düşünmüyorum 2. El pc piyasasına baktığımda herifin biri fiyatın altına not düşmüştü donanım banlidir o yüzden satıyorum diye

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reyiz donanım banı hangi hile kullanarak yedik ben herkezin kullandığı rastgele çinlinin hilesini kullanıyorum baya forumdaki multi özellikli hile gibi ama donanım banı yemedim geçenlerde tek kullanımlık e posta ile açmayıda engellediler onuda bypasladım mis gibi kullanıyorum. ÖNERİYE gelir isek yabancı sitelerde forumlarda hwid spoofer var baya onları teker teker denemeni öneririm format bile çözmüyor hwid bana çünkü bilgisayar parçalarına atılıyor hwid ban denilen illet :/

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Format ile HWİD(Donanım)Banı kalkmaz.Yeni bir harddisk aldıysan eğer direk hile kullandıysan tekrardan donanım ban yemen normaldir.Donanım banı yemek istemiyorsan harddisk değil de SSD alabilirsin.
Şu SSD'yi alabilirsin :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Format ile HWİD(Donanım)Banı kalkmaz.Yeni bir harddisk aldıysan eğer direk hile kullandıysan tekrardan donanım ban yemen normaldir.Donanım banı yemek istemiyorsan harddisk değil de SSD alabilirsin.
Şu SSD'yi alabilirsin :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ssd ile harddiskin arasındaki fark ne yani biri ban yiyor biri yemiyor mu ?

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
HDD ile SSD arasında fark var tabii ama bazı SSD'ler var HWİD BAN yani Donanım Banı yemiyor,attığım SSD'yi alırsan senin için iyidir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Donanım banı dediğin HWID ban ise. HWID challenger ile yapabilirsin. Youtube vs. sitelerde çözümleri var bir bakmanı tavsiye ederim. Bende kaldırmıştım. Ama programın ismini tam hatırlayamadım kusura bakma.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Donanım banı dediğin HWID ban ise. HWID challenger ile yapabilirsin. Youtube vs. sitelerde çözümleri var bir bakmanı tavsiye ederim. Bende kaldırmıştım. Ama programın ismini tam hatırlayamadım kusura bakma.
HWİD Challanger değil HWİD Changer.Ayrıca HWİD değiştirilmez bir program yaparaktan.Tek çaresi vardır HDD veya SSD almaktır. İyi Forumlar

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yazım hatası için kusura bakma. Harddisk banı kaldıralabiliyor bu şekilde.
Harddisk banı aynı bilgisayar üzerinden kaldırılmaz bunun Youtube'da çekilmiş videoları var fakat herşey eskisi gibi değil.Dediğim gibi yeni SSD veya HDD almak gerekir.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankam bunu alıp oyunu buna yükleyince açılacak eminmisin bunda ? denedin mi ? insanları masrafa sokma
Ben başka oyunda HWİD Ban yemiştim ve internet sitesinde SSD satın aldım aldıktan sonra aldığım SSD'yi formattan sonra taktım ve HWİD Ban bu şekilde kalkmış oldu,istersen aldığım SSD'nin linkini atabilirim? :mum:

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hwid spoofer denediniz mi?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Buna benzer bir problem yasamıstım herseyı denedım fayda gormedım . Formta attım WIN 10 PRO surum guncellemesı ekledım faysasını gördum . senın ıcın fayda verır mı bılemıyorum

HEÇKIR
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
destek ekibine söylemen lazım ama çok uğraşmıyolar kalkıcağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...