m öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi
hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi
aa bilmiyorum bende arkadaş ben oyun oynayacağım zaman pc ye reset atarım öyle oynarım ben manyakmıyım?Açık olup olmaması bir sorun icab etmez. Kapatsanda yeniden başlatmadığın sürece çoğu dosya açık kalıyor vsvs anlatmama gerek yok bunu bilmiyosan da kullanma birader.
Daha önce kullandığın hileler .sys benzeri sistem dosyası ekleyip bilgisayarını güvenli modda başlatıp bizzat elle silmek zorunda kaldığın hile dosyaları bulunabiliyor. Reset atsanda .sys dosyaları kendi kendini açabilir.aa bilmiyorum bende arkadaş ben oyun oynayacağım zaman pc ye reset atarım öyle oynarım ben manyakmıyım?
hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi
1. si benle doğru konuş 2. si pskiyatrisler i denemeddimmi sanıyorsun denedim herhalde ve ben öfkemden gayet menmnunum istediğim şeyi istediğim kişiye yaptırabiliyorumDaha önce kullandığın hileler .sys benzeri sistem dosyası ekleyip bilgisayarını güvenli modda başlatıp bizzat elle silmek zorunda kaldığın hile dosyaları bulunabiliyor. Reset atsanda .sys dosyaları kendi kendini açabilir.
Post automatically merged:
Ayrıca birader öfke sorunun varsa işin ne burda. Psikiyatriler boşuna mı var? Kimse senin öfkeni çekecek değil git kendine çeki düzen ver. Öfke sorunun var diye başkalarından çıkarmak zorunda değilsin. Sanki bize Cipa hastası herife bak
Aynen istediğini istediğine şiddetle yaptırıyosun bravo sana1. si benle doğru konuş 2. si pskiyatrisler i denemeddimmi sanıyorsun denedim herhalde ve ben öfkemden gayet menmnunum istediğim şeyi istediğim kişiye yaptırabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?