Pubg lite Gereksiz yere ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
m öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi
hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi

Açık olup olmaması bir sorun icab etmez. Kapatsanda yeniden başlatmadığın sürece çoğu dosya açık kalıyor vsvs anlatmama gerek yok bunu bilmiyosan da kullanma birader.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Açık olup olmaması bir sorun icab etmez. Kapatsanda yeniden başlatmadığın sürece çoğu dosya açık kalıyor vsvs anlatmama gerek yok bunu bilmiyosan da kullanma birader.
aa bilmiyorum bende arkadaş ben oyun oynayacağım zaman pc ye reset atarım öyle oynarım ben manyakmıyım?

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aa bilmiyorum bende arkadaş ben oyun oynayacağım zaman pc ye reset atarım öyle oynarım ben manyakmıyım?
Daha önce kullandığın hileler .sys benzeri sistem dosyası ekleyip bilgisayarını güvenli modda başlatıp bizzat elle silmek zorunda kaldığın hile dosyaları bulunabiliyor. Reset atsanda .sys dosyaları kendi kendini açabilir.
Post automatically merged:

hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi

Ayrıca birader öfke sorunun varsa işin ne burda. Psikiyatriler boşuna mı var? Kimse senin öfkeni çekecek değil git kendine çeki düzen ver. Öfke sorunun var diye başkalarından çıkarmak zorunda değilsin. Sanki bize Cipa hastası herife bak :uwot:

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hiç bir şey yapamazsın ban kalkmaz geçmiş olsun banada oldu aynısı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Daha önce kullandığın hileler .sys benzeri sistem dosyası ekleyip bilgisayarını güvenli modda başlatıp bizzat elle silmek zorunda kaldığın hile dosyaları bulunabiliyor. Reset atsanda .sys dosyaları kendi kendini açabilir.

Ayrıca birader öfke sorunun varsa işin ne burda. Psikiyatriler boşuna mı var? Kimse senin öfkeni çekecek değil git kendine çeki düzen ver. Öfke sorunun var diye başkalarından çıkarmak zorunda değilsin. Sanki bize Cipa hastası herife bak :uwot:
1. si benle doğru konuş 2. si pskiyatrisler i denemeddimmi sanıyorsun denedim herhalde ve ben öfkemden gayet menmnunum istediğim şeyi istediğim kişiye yaptırabiliyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sağlık olsun knk daha dikkatli olalım bundan sonra gecmiş olsun

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
1. si benle doğru konuş 2. si pskiyatrisler i denemeddimmi sanıyorsun denedim herhalde ve ben öfkemden gayet menmnunum istediğim şeyi istediğim kişiye yaptırabiliyorum
Aynen istediğini istediğine şiddetle yaptırıyosun bravo sana :200iq: Yaşına göre beyin kullanma yüzden 20-30 falan :brainfree:

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eğer gerçekten dediğin gibiyse çok sinir bozucu bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgisayarda yüklü olan virüs veya hile niteliğinde olan bir şeyi tespit etmiş olabilir bende process hacker pragramı yüklüydü ve pubg litedan ban yedim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok ban yiyoz be gereksiz yere

bende hileden dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sc stop kprocces.sys yaz sonra restart at oyuna gir başka hesap aç bidaha da yan hesabında hile aç

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şimdi İşbirliğinden 3 Ay Atıyorlar 10 Yıl Yediysen Kardeşim Kullanılan Hilelerin Bazıları Sistemde SEn Silsen Bile Kalıcı Olarak Çalışmaya Devam Eder Özellikle CMD Ekranı İle AÇılan Hileleri Onlardan Birisini Algılamış ve Ondan Dolayı atmıştır Geçmiş Olsun Açtıramazsın Onu Tekrardan Ne Kadar Çabalarsan Boşa .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
donanımsal ban atmıyorlar genelde bende hileden ban yediğim için biliyorum yeni hesapla giriş yapabiliyorum eğer destek ekibine yazdıysan ve sana öyle dedilerse başka yapabilecek tek şeyin ingilizce olarak daha üst mercilera ulaşmayı deneyebilirsin

Bayan Tilki
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
O hileyle alakalı değil aslında bende de oldu 2 defa. Takım arkadaşın yada öldürdüğün kişi hile diye raporlayınca saçma bir şekilde ban atıyor 100 yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...