Arkadaşlar merhaba bi hile hakkında soru sorucağım.
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha...
Kardeşim aimbot gayet güzel çalışıyor sen ayarlamayı bilmiyorsundur adamlar da da büyük ihtimalle magicbullet vardırArkadaşlar merhaba bi hile hakkında soru sorucağım.
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha açık ama nasıl çalışıyor anlamadım Shift-aimhead yazıyoraçık fakat shift tuşuna bastığımda birşey olmuyor. önerilerinizi ve düşüncelerinizi saygıyla bekliyorum..
Peki kanka bana en düzgün kafaya vurabilicek ayarları söyler misin uygulayacağım teşekkür ederim.Kardeşim aimbot gayet güzel çalışıyor sen ayarlamayı bilmiyorsundur adamlar da da büyük ihtimalle magicbullet vardır
project module 1 ortadakini hatırlamıyom 1altındaki head ama boddy tavsiye ederim fov en düşükde mouse speed 75Peki kanka bana en düzgün kafaya vurabilicek ayarları söyler misin uygulayacağım teşekkür ederim.
Kanka anlatmak istediğim olayda bu zaten shift tusuna bassam bile bişey olmuyor defalarca denedim ve bir tane aim mode 1 ve mode 2 var zaten 2 seçili olarak açılıyor 1'e aldığımda'da pek bir fark olmuyor.Buradaki yazılımda duvardan geçme veya duvara girme gibi bir hile mevcut değil,aynı zamanda aimbot 4/4'lük çalışıyor istersen ayarlarına bir bak dostum olmadı bir daha kur kafaya kilitlenmesi için shift e basacaksın
hile ban atmaz karşında ki report eder ise ban yeme olasılığın var. zaten beleş oyun olduğu için hile bile kullanmasan rapor edilince ban yeme olayı oluyor arkadaşım 1 günlük falan yedi eğer hile oldugu belli olsa sınırsız yerdi diye düşünüyorum.ban yemıyormusunuz arkadaslar pubg lite genedle ban atıyordu iam hele kı atması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?