Çözüldü Pubg Lıte Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bi hile hakkında soru sorucağım.
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha açık ama nasıl çalışıyor anlamadım Shift-aimhead yazıyoraçık fakat shift tuşuna bastığımda birşey olmuyor. önerilerinizi ve düşüncelerinizi saygıyla bekliyorum..

Çözüm
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha açık ama nasıl çalışıyor anlamadım Shift-aimhead yazıyoraçık fakat shift tuşuna bastığımda birşey olmuyor. önerilerinizi ve düşüncelerinizi saygıyla bekliyorum..
Kardeşim aimbot gayet güzel çalışıyor sen ayarlamayı bilmiyorsundur adamlar da da büyük ihtimalle magicbullet vardır

Çözüm
Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Buradaki yazılımda duvardan geçme veya duvara girme gibi bir hile mevcut değil,aynı zamanda aimbot 4/4'lük çalışıyor istersen ayarlarına bir bak dostum olmadı bir daha kur kafaya kilitlenmesi için shift e basacaksın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
By the way. Yes, I also came across two such cheats. You just shot him through the mountain, I see him and he just shoots me from behind the mountains on the Miramar.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ban yemıyormusunuz arkadaslar pubg lite genedle ban atıyordu iam hele kı atması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Buradaki yazılımda duvardan geçme veya duvara girme gibi bir hile mevcut değil,aynı zamanda aimbot 4/4'lük çalışıyor istersen ayarlarına bir bak dostum olmadı bir daha kur kafaya kilitlenmesi için shift e basacaksın
Kanka anlatmak istediğim olayda bu zaten shift tusuna bassam bile bişey olmuyor defalarca denedim ve bir tane aim mode 1 ve mode 2 var zaten 2 seçili olarak açılıyor 1'e aldığımda'da pek bir fark olmuyor.
Post automatically merged:

ban yemıyormusunuz arkadaslar pubg lite genedle ban atıyordu iam hele kı atması lazım
hile ban atmaz karşında ki report eder ise ban yeme olasılığın var. zaten beleş oyun olduğu için hile bile kullanmasan rapor edilince ban yeme olayı oluyor arkadaşım 1 günlük falan yedi eğer hile oldugu belli olsa sınırsız yerdi diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "resistance5, post: 2372911, member: 130853"]
Okay dude, can you tell me the settings that can hit the head properly, thank you.
[/ QUOTE]
same goes to me i find it hard using aimbot plus its not aiming on the head properly.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
it must exist on another page maybe when you look for it you will find it

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Bilal23131, post: 2373093, member: 2153730"]
there was a trick to destroy the walls, i saw it on wita tv
[/ QUOTE]
Yes, this is not even a trick. I myself saw with my own eyes how it all happened.

[QUOTE = "kamer33, post: 2373318, member: 506985"]
aimbot smoothly guys might have done it today
[/ QUOTE]
It works well today, but I checked short-range, long-distance.

Üye
7 HİZMET YILI
how to cheat pubg lite ?

[QUOTE = "kamer33, bài đăng: 2373318, thành viên: 506985"]
aimbot mọi người có thể đã làm điều đó ngày hôm nay
[/TRÍCH DẪN]oh good

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...