sadece esp ve aimbot kullan.. duvarlarin arkasindan düsmana bakma.. düsman sadece ates etse yada yerini beli etse savasa gir... aimbot FOV cok az yap.. kullanmana gerekmiyorsa kullanma her savasta... öyle ben ban yemiyorum
sadece esp ve aimbot kullan.. duvarlarin arkasindan düsmana bakma.. düsman sadece ates etse yada yerini beli etse savasa gir... aimbot FOV cok az yap.. kullanmana gerekmiyorsa kullanma her savasta... öyle ben ban yemiyorum
edit 2: bu oyununda neden elimize aldığımız her silah single fire modunda oluyor bilen var mı ? autoya almayı unutup ölüyom
pubg mobile'dan çok daha akıcı ve grafik olarak mobile ile pc sürümü arasında olan oyun. benim iyi olmayan dizüstü bilgisayarımda bile ultra ayarlarda 720p 60 fps alıyorum.
pubg mobile'in pc'ye portlanmış versiyonu. global olarak açılmasını bekleyene kadar tencent gaming buddy ile pubg mobile oynayabilirsiniz pc'den. vpn ile falan 400 pingle oynanmaz zaten.
Post automatically merged:
PUBG LITE veya PUBG Lite normal PUBG oyununun daha düşük sistemler için hafifletilmiş halidir. Aynı zamanda da ücretsizdir. Sisteminin normal PUBG için yeterli değilse veya para vermek istemiyorsanız bu sürüm tam sizlik. Emülatör üzerinden mobil halini oynamaya göre daha iyi performans verecektir çünkü emülatörler zaten kendi başlarına fazla kaynak harcıyorlar.
Oyun, 23 Mayıs itibariyle ülkemizde de erişilebilir olacak.
Kayıt ve indirme için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba benim şuan kullandığım bilgisayarım ıntel i3 3.07 ghz 540 atı hd 2400 pro ekran kartı 4 gb ram 1600x900 çözünürlükte 75 hz ekran bu kullandığım asıl bilgisayarın bilgileri ben bu pc de pubg liteyi rahat bir şekilde oynamam gerekirken daha ayarları kısmak için bile ayarlar sekmesine ble tıklayamıyorum fakat ıntel hd 400 ile (4000 değil) 2.4ghz işlemci ve 1366x768 60hz lik bir pc de 35-40 fps leri görebiliyorum düşük ayarlarda bazen orta ayarlarda bile 30 fps alabiliyorum bunun nedeni nedir ben çözünürlük diye düşünüyorum yardım edermisiniz lütfen ? (oyun çözünürlüğü ve efekt vs. hepsi çok düşükte zaten en az 1280x700 e alabiliyorum dahada inmiyor)