PUBG Lite Hile Grubu ariyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile ban yermemiyim belli etmezsem sen ne zamandır hile kullanıyosun
sadece esp ve aimbot kullan.. duvarlarin arkasindan düsmana bakma.. düsman sadece ates etse yada yerini beli etse savasa gir... aimbot FOV cok az yap.. kullanmana gerekmiyorsa kullanma her savasta... öyle ben ban yemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dcden ekleyebilirsiniz beni de Teatral Hava#6948

Üye
6 HİZMET YILI
sadece esp ve aimbot kullan.. duvarlarin arkasindan düsmana bakma.. düsman sadece ates etse yada yerini beli etse savasa gir... aimbot FOV cok az yap.. kullanmana gerekmiyorsa kullanma her savasta... öyle ben ban yemiyorum
Dc gel veya oyundan ark atıyom ayaralayabilirmiyiz

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
300 yorum olunca bende gelirim kesinlikle. ekleyin RiseOfHoroz

Üye
6 HİZMET YILI
Can anyone teach me how to use hack pubg lite i can't use it

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Gencler,

birlikte bir Grub olarak oynayalim mi :) Ismim: Kippenpackung

Almanyada yasiyorum, 23 yasindayim ve türkcem idare eder :D
garena ile indirdim oynuyorum. 1080p ultra ayarlarda bile kasma donma yok. süper olmuş tavsiye ederim.

edit: bilgisayarım 2013 yılından kalma bir laptop. özellikleri ise şöyle:

nvidia gt 650m / 8gb 1333 mhz ram /i7 3630qm işlemci / 1 tb 7200 rpm hdd / windows 10 home

edit: nickim = pochinki_muhtari (baş harfleri büyük) ekleyin oynayalım.

edit 2: bu oyununda neden elimize aldığımız her silah single fire modunda oluyor bilen var mı ? autoya almayı unutup ölüyom

pubg mobile'dan çok daha akıcı ve grafik olarak mobile ile pc sürümü arasında olan oyun. benim iyi olmayan dizüstü bilgisayarımda bile ultra ayarlarda 720p 60 fps alıyorum.
pubg mobile'in pc'ye portlanmış versiyonu. global olarak açılmasını bekleyene kadar tencent gaming buddy ile pubg mobile oynayabilirsiniz pc'den. vpn ile falan 400 pingle oynanmaz zaten.
Post automatically merged:

PUBG LITE veya PUBG Lite normal PUBG oyununun daha düşük sistemler için hafifletilmiş halidir. Aynı zamanda da ücretsizdir. Sisteminin normal PUBG için yeterli değilse veya para vermek istemiyorsanız bu sürüm tam sizlik. Emülatör üzerinden mobil halini oynamaya göre daha iyi performans verecektir çünkü emülatörler zaten kendi başlarına fazla kaynak harcıyorlar.

Oyun, 23 Mayıs itibariyle ülkemizde de erişilebilir olacak.

Kayıt ve indirme için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Core i3 2.4GHz
RAM: 4GB
GPU: Intel HD Graphics 4000
HDD: 4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Core i5 2.8GHz
RAM: 8GB
GPU: NVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
H

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba benim şuan kullandığım bilgisayarım ıntel i3 3.07 ghz 540 atı hd 2400 pro ekran kartı 4 gb ram 1600x900 çözünürlükte 75 hz ekran bu kullandığım asıl bilgisayarın bilgileri ben bu pc de pubg liteyi rahat bir şekilde oynamam gerekirken daha ayarları kısmak için bile ayarlar sekmesine ble tıklayamıyorum fakat ıntel hd 400 ile (4000 değil) 2.4ghz işlemci ve 1366x768 60hz lik bir pc de 35-40 fps leri görebiliyorum düşük ayarlarda bazen orta ayarlarda bile 30 fps alabiliyorum bunun nedeni nedir ben çözünürlük diye düşünüyorum yardım edermisiniz lütfen ? (oyun çözünürlüğü ve efekt vs. hepsi çok düşükte zaten en az 1280x700 e alabiliyorum dahada inmiyor)
Post automatically merged:

bunu görenler yardımcı olursa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...