Çözüldü PUBG Lite hile ile giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu Defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?

Çözüm
Arkadaşlar Merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?
dostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyor
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim En basda lutfen wındows surumun uyumlumu dıye kontrol et cogu hata alanlara sordugum soruda benım pc wın 7 surumum o deıl gıbısınden sorunların butun kaynagı budur wındows surumun uyumlumu

Uyumlu wındows 10 surumlerı1903 ...1809.....1909

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
genelde bır soruun vardır knkm zaten dunden berı bolgenız ıcın uygun degıl fln dıyor pubg sıkıntı var galıba.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gençler sorunun çözümü basit. Videoda gördüğünüz her mouse tıklama hareketini uygulayın sorun çözülüyor. Mouse tıklama hareketi dediğimde cmd leri sağa falan biraz kaydırıyorum ya onu diyorum. Bu mouse hareketlerininin hepsini sırayla uygulamanız gerekiyor. Özellikle o son kısımdaki oyuna başlata bastıktan sonra cmd ye basıp sağa kaydırıyorum onu uygula oyun açılacaktır. Oyun açılasıya kadar bekle ekranda kalırsa cmd aşağı alma cmd yi. Oyun açıldıktan sonra al aşağıya cmd yi.​

Önemli değil :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...