Yani sistemin tabi ki faydası oluyor. Ama alışmışlar adamlar. Düşünsene 3 senedir oynuyorlarknk onun icinde sistem lazım adamlar 20 k pc lerler oynuyor
Post automatically merged:
tam guzel lut yaptım dıyorum hile denk geliyor öluyorum
bence sistemlerı iyi ondan iyi oynuyolar
iste knk oyun zevkli bırakakamıyorsun yine deanca fixlerler bazı oyuncular ban yer ama ne hileyi bitirirler ne kullananları pubg mobile şuan çöp oldu hile serbest ama hala oynayan var
pubg lite da yakında aynı olur sonra herkes gerçek pubg ye geçer para öder ama orasıda öyle olur alan memnun veren memnun hile var diyorsun ama oyunuda bırakmıyorsun.
bak benim kuzenimde var ben oynuyorum ara sıra ondanbende hile var karşıdakinde alası varama yinede oynuyoruz işte.
öyle deme ikimizde hileliyiz biliyoruz. o an kim daha iyi kullanırsa hileyi o kazanıyoriste knk oyun zevkli bırakakamıyorsun yine de
yani orası öğle asındaYani sistemin tabi ki faydası oluyor. Ama alışmışlar adamlar. Düşünsene 3 senedir oynuyorlar
vala knk ben hile kullanmıyom yinede iyi oynuyom bazı hileler cok beli edıyor dırek saldırıyoröyle deme ikimizde hileliyiz biliyoruz. o an kim daha iyi kullanırsa hileyi o kazanıyorhileyi kullanmakta marifet istiyor. açtım vurdum gördüm yerini biliyorumla olmuyor
ama gunceleme olursa hileler bi cogunlugu gıder bencepubg lite artık güncelleme yapmıcak diye billiyorum. güncelleme yaparsa da köstüm ve sandıklar da yapar
oda dogru ama bence hile varken ne kadar oynaya bilrsin ki bi zamandan sonra sıkılırsıngüncelleme gelse hilelerede güncelleme yaparlar aga
aynen sıkılıyor çok olunca tadı kaçıyorama gunceleme olursa hileler bi cogunlugu gıder bence
oda dogru ama bence hile varken ne kadar oynaya bilrsin ki bi zamandan sonra sıkılırsın
düzelir ve memoryhackers bu işe el ataroyuncu cok fazla oldu günceleme gelirse duzelirmi sizce
Yok kankam desteğini çekti Official Facebook sayfalarından duyurdularKardeşim oyuncu çok olsa ne olacak pubg zaten yeni güncellemeleri artık lite versiyona getirmeyecek. Hata düzeltmeleri falan yapılacağı söyleniyor. Ama oyuna güncelleme gelirse hileye de güncelleme getirebilirler yani genelde böyle oluyor.
kimse bırakmaz hacı onlara inat hile yapıp yine oynar bu milletDüzelmez yakında herkes bırakır
Tamam işte ben de aynısını diyom sadece hata düzeltmeleri yapılacak yenilik gelmeyecek diyorum neyine yok diyorsun onu anlamadım.Yok kankam desteğini çekti Official Facebook sayfalarından duyurdular
Oyunu bırakmaya kimse bırakmaz da dediğin gibi hilesizde oynamazlarkimse bırakmaz hacı onlara inat hile yapıp yine oynar bu millet
Hata düzeltmeleri de olmayacak diye biliyorum yani sonuç olarak hiç güncelleme vermeyeceklerTamam işte ben de aynısını diyom sadece hata düzeltmeleri yapılacak yenilik gelmeyecek diyorum neyine yok diyorsun onu anlamadım.
Geliştiricilerimiz, klasik PUBG haritalarıyla LITE’ın 100’den fazla ülkede çıkışını hızlandırmak için yorulmadan çalıştı. Yukarıda bahsedilen birincil misyonumuzu gerçekleştirdiğimizden, Vikendi güncellemesi dikkatli bir şekilde değerlendirildikten sonra bunun, PUBG LITE için son içerik güncellemesi olacağı sonucuna vardık.Oyunu bırakmaya kimse bırakmaz da dediğin gibi hilesizde oynamazlar
Hata düzeltmeleri de olmayacak diye biliyorum yani sonuç olarak hiç güncelleme vermeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?