hala güncelleme almayacağı kanaatine varıyorum benim algılamada bi sıkıntı var acabaGeliştiricilerimiz, klasik PUBG haritalarıyla LITE’ın 100’den fazla ülkede çıkışını hızlandırmak için yorulmadan çalıştı. Yukarıda bahsedilen birincil misyonumuzu gerçekleştirdiğimizden, Vikendi güncellemesi dikkatli bir şekilde değerlendirildikten sonra bunun, PUBG LITE için son içerik güncellemesi olacağı sonucuna vardık.
Oyun hakkında birçok soru olduğunu biliyoruz, ancak ekibimiz PUBG LITE’ın gelecekteki adımlarını ve yönünü düşünmeye odaklandıklarını paylaşmak isteriz. Bu sırada, PUBG LITE’ın mevcut sürümünü oyun içi görevleri ve etkinlikleri, topluluk etkinlikleri ve turnuvaları Özel Maçlar üzerinden oynamaya devam edebileceksiniz.
Buyur bro açıklamasını oku o zaman.
Hocam senin algılamada gerçekten sıkıntı varhala güncelleme almayacağı kanaatine varıyorum benim algılamada bi sıkıntı var acaba
yinede 3 ay san aşağı verdiği nadirbi ara işi ciddiye alıyorlardı 100 yıl ban felan yiyordun ama şimdi 1 gün 1 hafta felan vermeye başladırlar oda caydırıcı olmuyor
son gelen açıklama o yönde güncelleme almayacakpubg lite artık güncelleme almayacak bildgim kadarı ile kardesm
ayn bencede mobil gibi olcakBencede bu saatden sonra mobil kadar kullanılacak zaten
hile cok malesef normal oyuncu azhile şovvv
knk dogru söyluyonda bu oyunun zevki baskaacıklama yapıldı artık lıte herhangı bır guncelleme ve yenılık alamyacagı konusunda . para kazanma ısıne gelınce bak lıte pass bıle kalktı dusun artık adamalar buradan para kazanmak ıstemıyor artık lıte saldılar.
bu kadar para kazanırken bırakırlar mı hiç sanmıyorum
işalhh bırakmazlar vala oyun zevkli cunku
Hocam senin algılamada gerçekten sıkıntı varBen diyorum ki yenilikler güncellemeler artık olmayacak sadece hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler olacak diyorum hala başka türlü anlıyorsun. Pubg nin açıklamasını verdim hala ne diyorsun
vala bizde indirmemeiz lazım artık hileçok hileci var sıktı artık
bu oyun kapanmaz knkBu oyun yakında kapanır dedi dersiniz
ayn knk bende yedım ama o oyunun ilk zamanlarıydı hata vardı oyunda simdi duzeldıayn ben hic hile kulanmadan ban yedım bı hesab ta..
cs go da cok iyi oynayanlar varcs go ya dönmeye başladı lite da yakında çogu bırakır
vala ya pubg yeni bi surum cıkarır yada pubg bıterhileler bitmez publite da düzeltemezler bence
ayn knk artık lite bıtıtYok kankam desteğini çekti Official Facebook sayfalarından duyurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?