- Yasaklandı
-
aim seçeneği vardı kanka onun adını unuttum onu devre dışı bırakman lazımaraba uçurma çalışıyomu yoksa hala açılmıyomhu
Post automatically merged:
aimbot duvar arkasındaki adama kitlenmiyo niyese
onu sormadım ben hile açmayı anlatmana gerek yokkanka exe yi açıyosun sonra siteden uı bölümüne gel ordan aktif et bu kadar basit sornasında walşl hackı tek taç
kanka 3. sırada aim bot olamsı lazım onu direk ölye kapatıp kaydedebilirsin başka şeylere dokunmana gerek yok benceaim seçeneği vardı kanka onun adını unuttum onu devre dışı bırakman lazım
tamamdır hocam aydınlatıgın için teşşekürler deneyip olumlu veya olumsuz belirtecegim.dosdum fly car calısmıyor ama ignoring the wall calısıyor zıplamayı 350-400 arası yap yukarındakı duvarların ıcınden gecıyorsun .
tamamdır dedigin gibi evin içinden yukarı cıkılıyor jump ile teşşekürle #kilitdosdum fly car calısmıyor ama ignoring the wall calısıyor zıplamayı 350-400 arası yap yukarındakı duvarların ıcınden gecıyorsun .
ben rahat bi şekilde kullanabiliyorumMerhaba pubg lite hilesinde bazı özellikler devre dışı bırakıldıgı söyleniyor cr4ck lendigi için ıgnore wall ve fly car gibi bu özellikler cidden devre dışımı bırakıldı duvar ıcınden geçen zıplayabilen varmı bu özelliklerin nasıl aktif edildigini ve kullanımını bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?