Çözüldü PUBG Lite hile zararlı dosyalar tespit edildi hatası (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar PUBG Lite hilesini açıyorum fakat oyuna girdiğimde zararlı dosyalar tespit edildi deyip oyundan atıyor bunun sorunu bypass mıdır? Konu ile ilgisi olan var mı yardımcı olabilecek?

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zararlı dosyalar tespit edildi uyarını pubg mi veriyor yoksa pc tarafından gelen bir uyarımı hocam?

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
saçma saçma yerlerden anlatmışlar hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz .

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hocam sorunu çözebilmemiz içi adım adım ne yaptıgını yaz veya görüntü paylaş ne dersek yanlış olabılır oyunu nasıl çalıştırıyosun bi dersen yardımımız dokunsun

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
pubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
saçma saçma yerlerden anlatmışlar hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz .
pekı baskan kesın sonuc werırmı bu anlattıgın olay

Security Broker
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
You have to run that file as administrator, disable real time protection that's it . i hope your problem will solve.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
birde bunu dene güvenlik duvarını aç dosyayı çalıştır sonra engellenen dosyaya izin ver tekrar aç denemekten zarar gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...