bu dedğinizi yaptıktan sonra istediğimiz aim ve hileyi açsakta ban yemiyoz mu ?? biraz açıklarmısınzpubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
saçma saçma yerlerden anlatmışlar hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz .
ban yemeyiz yazmadım dostum arkadaşın sorununa çözdümbu dedğinizi yaptıktan sonra istediğimiz aim ve hileyi açsakta ban yemiyoz mu ?? biraz açıklarmısınz
silemezsiniz yzmışsınız ben direk sildim ben hile açıyordum ama yinede sildimban yemeyiz yazmadım dostum arkadaşın sorununa çözdüm
İyi ban yememişsin.
komple yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim anlaman içinsilemezsiniz yzmışsınız ben direk sildim ben hile açıyordum ama yinede sildim
anladm tmm. bie şey sorcam guest hesabım ban yedi emilatörde gamelooptan giriyodum nasıl gircem tekrar guest hesaba yeni hesap nasılaçccam yani yardımcı olurmusunkomple yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim anlaman için
Teşekkür ederim benim içinde yararlı oldupubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
saçma saçma yerlerden anlatmışlar hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz .
gamelop kaldır tekrar yükle giriyosunanladm tmm. bie şey sorcam guest hesabım ban yedi emilatörde gamelooptan giriyodum nasıl gircem tekrar guest hesaba yeni hesap nasılaçccam yani yardımcı olurmusun
teşekkür ederimgamelop kaldır tekrar yükle giriyosun