1. de monitör yada vsyncdan olabilirarkadaşlar sizi 2 sorum olacak tı da
şimdi lite oynadığımda grafikler ultra olduğu halde bir bulanıklık var monitörden midir acaba ?
2.si bu hileyi kullanmak için 50 mesaj mı lazım konu tartışarakta bu görevler tamamlanmıyor mu
çok sağol tavsiyen için.peki bu 300 mesaj tek kişiyle konuşarak olur mu yoksa mesajdan kastı forumda konu tartışmak mıçözünürlük değiştirmeyi dene ve hileler içinde 300 mesaj gerekiyor
peki bu mesajdan kastı forumda tartışmak mı yoksa mesaj kutusundan mesajlaşmak mı1. de monitör yada vsyncdan olabilir
2.de pubg lite için 50 mesaj steampubg için 300 mesaj gerekiyor
tek kişi ile konuşarak olmaz galiba ya bir fikrim yok o konuda bu yüzden yardımcı olamicam sana o konuda üzgünüm.çok sağol tavsiyen için.peki bu 300 mesaj tek kişiyle konuşarak olur mu yoksa mesajdan kastı forumda konu tartışmak mı
çok sağol vakit ayırdığın için dostumtek kişi ile konuşarak olmaz galiba ya bir fikrim yok o konuda bu yüzden yardımcı olamicam sana o konuda üzgünüm.
aleyküm selam brohelloooooo friends <3
peki diyelim kaç mesajda olduğumu nerden öğreneceğim acaba zahmet olmazsa anlatsanPubg Lite için 50 gerekiyor diye biliyorum hileyi o zaman indirebilirsin... Foruma gir ilgini çeken konulara düzgünce (SPAM YAPMA )cevap ver
1.si başka oyunlarda olmuyor 2.si çok sağol kankam bana vakit ayırdığın için benimle bu değerli bilgiyi paylaştığın için sonunda1. sı baska oyunlardada aynısı oluyormu 2.sı konu tartısarakta oluyor
thank you so much50 messege needed for pubglite.. 300 for pubg steam
ne demekl ısın zor =)1.si başka oyunlarda olmuyor 2.si çok sağol kankam bana vakit ayırdığın için benimle bu değerli bilgiyi paylaştığın için sonunda
Post automatically merged:
thank you so much
az kaldı 23 mesaj kaldıne demekl ısın zor =)
ben 300 e zor dıyorum 50 1 saatlık ıs =)az kaldı 23 mesaj kaldı
ha o meseleben 300 e zor dıyorum 50 1 saatlık ıs =)
çok sağol tavsiye ve bilgi içinçözünürlük değiştirmeyi dene ve hileler içinde 300 mesaj gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?