Çözüldü pubg lite hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben pubg lite hilesini indirdim ama hileyi açtığımda hile menüsü gelmiyor aimbot felan kullanamıyorum normalde adamların yerini gösteriyor ama diğer hiçbirşeyi kullanamıyorum yani bu resmin gelmesi gerekiyordu galiba, nasıl aimbot u felan kullanabileceğimi bilen varsa lütfen yazsın.. teşekkürler...

1.png

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben pbg lite hilesini indirdim ama hileyi açtığımda hile menüsü gelmiyor aimbot felan kullanamıyorum normalde adamların yerini gösteriyor ama diğer hiçbirşeyi kullanamıyorum yani bu resmin gelmesi gerekiyordu galiba, nasıl aimbot u felan kullanabileceğimi bilen varsa lütfen yazsın.. teşekkürler...

Ekli dosyayı görüntüle 45778
home tuşuna bas hile menüsü öyle gelir ekranda yuvarlak simge geldimi sana geldigi zaman hile açılmış olur gelmediyse açılmamıştır hile

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dosdum eger menu gelmıyorsa bunun 2 çözümu var sunlarda olması gerek tabıkı sürümün 1909-1903 se eger 1.si pencere modu dene 2.si onar çek garantı olucakdır- menuyu acmak ıstersende home tusuna basarak acabılırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dosdum eger menu gelmıyorsa bunun 2 çözümu var sunlarda olması gerek tabıkı sürümün 1909-1903 se eger 1.si pencere modu dene 2.si onar çek garantı olucakdır- menuyu acmak ıstersende home tusuna basarak acabılırsın.
arkadaşım benim bugüne kadar güzel çalışıyordu. bugün pc yi claner ile temizledim daha sonra hileyi açıyorum açar açmaz oyundan atıyor sebebi nedir acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...