Versen de tadına baksak ne dersin ha ?
bunda hile çok çok az olur mobil gibi koruması değil direk banı yiyorsun birdaha giriş yapamıyorsun ayrıca koruması çok zor sadece belli sitelerde parayla satanlar olur oda tek tük denk gelmez bileyine hile cikacak yabancilarda var mesela hile falan buna en fazla adam görme aim hilesi başka hile gelmez bide item görme falan filan harcadiğin saate değer ama
ayn kardeşim sana katılıyorumbi bırakın oyun bi otursun la![]()
Bildiğim kadarıyla da sadece litedan değil tüm hizmetlerdenbenden bi tavsiye kullanma direk pc yi banlıyorlarmıs
kardeşim MEMORYHACKERS de ne işin var o zaman ?inşAllah hile çıkmaz da bi elle tutulur oyun olur elimizde temiz temiz oynamalık
versen ya şunu
kardeş hileye gerek yok zaten, oyuna ilk mobil ile başlayıp o kadar kolay oyunda hile yapıp hileye alışanlara zor geliyor lite. mobilde hilesiz sürekli 1. oluyordum arkadaş hile var dedi evine gittim orada da 1. oldum nasıl oynuyon böyle dedi, cevabı da basit. orjinal pubg de 10 defa 1. olacak kadar oynarsan mobilde usta oluyorsun.Hile açmanızı önermem çünkü PUBG Lite HWID ve IP ban atıyor. Yani bilgisayarınızdan bir daha PUBG Lite oynayamıyorsunuz. Sadece hwid değişerek girebiliyorsunuz. Hile yapmanızı önermem.
ben sekmemeden dolayı ban yedim hesabı sildim yeniden aynı gmaille oluşturdum şuanda oyunuyorumbenden bi tavsiye kullanma direk pc yi banlıyorlarmıs