pubg lite hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bildiğiniz güvenilir bir hile var mı veya mh hilesi ne zaman güncellenecek

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bi bırakın oyun bi otursun la :brainfree:

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
yine hile cikacak yabancilarda var mesela hile falan buna en fazla adam görme aim hilesi başka hile gelmez bide item görme falan filan harcadiğin saate değer ama

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
lite_3.png
a
Post automatically merged:

acilsin akalım :D

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bide grasslari kaldirmali cimlerin altindaki yılanlari vurmak icin tek sıkıntı bi yerden sonra korkuyosun yenilmekten yada adamlar etrafini sariyor kacicak yerin olmayinca kafana sıkıyosun

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yine hile cikacak yabancilarda var mesela hile falan buna en fazla adam görme aim hilesi başka hile gelmez bide item görme falan filan harcadiğin saate değer ama
bunda hile çok çok az olur mobil gibi koruması değil direk banı yiyorsun birdaha giriş yapamıyorsun ayrıca koruması çok zor sadece belli sitelerde parayla satanlar olur oda tek tük denk gelmez bile

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence mobil iyi siz ne dersiniz ;) yani hille felan olmuyomuş e hillesizde oyunun tadı yok :D bir kere ban yediğinizde formatta sizi kurtarmıyor anca pc ni değişecen ohooo mobile kurban olayım lite sizin olsun mobil benim :D :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
paralı hile satan bir sitede lite hacki var bu gün dondurmuşlardı 1 saat sonra tekrar satış açıldı, güncellemişler hileyi. sordum yeni açılan türkiye sunucunda çalışıyormu diye daha test etmedik dedi. çalışsa almam hileyi çok pahalı. 2 para birimi fiyatı var biri 900 RUB diğeri de 12$ istediğin birimden al diyo.

Üye
9 HİZMET YILI
Hile açmanızı önermem çünkü PUBG Lite HWID ve IP ban atıyor. Yani bilgisayarınızdan bir daha PUBG Lite oynayamıyorsunuz. Sadece hwid değişerek girebiliyorsunuz. Hile yapmanızı önermem.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hile açmanızı önermem çünkü PUBG Lite HWID ve IP ban atıyor. Yani bilgisayarınızdan bir daha PUBG Lite oynayamıyorsunuz. Sadece hwid değişerek girebiliyorsunuz. Hile yapmanızı önermem.
kardeş hileye gerek yok zaten, oyuna ilk mobil ile başlayıp o kadar kolay oyunda hile yapıp hileye alışanlara zor geliyor lite. mobilde hilesiz sürekli 1. oluyordum arkadaş hile var dedi evine gittim orada da 1. oldum nasıl oynuyon böyle dedi, cevabı da basit. orjinal pubg de 10 defa 1. olacak kadar oynarsan mobilde usta oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...