Çözüldü PUBG lite hilesi için gereken rank ve sistem gereksinimi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar PUBG Lite hilesinini indirmek için üye rütbesi ne olmak gerekli bir de PUBG Lite sistem gereksiminleri nedir?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Minimum)
  • İşletim Sistemi: Windows, 7, 8, 10, 64 Bit
  • CPU: Core i3, 2.4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • GPU: Intel HD Caphics 4000
  • Kapladığı Alan: 4GB
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Önerilen)
  • İşletim Sistemi: Windows, 7, 8, 10, 64 Bit.
  • CPU: Core i5, 2.8 GHz.
  • RAM: 8 GB.
  • GPU: NVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870.
  • Kapladığı Alan: 4GB.

Üye
7 HİZMET YILI
300+ mesaj olması gerekiyormuş sende eski bir üyesin bazı konuların altında görüyorum evet, haksın, mükemmel, gibi kota doldurmak için yorum yazılıyor bu hoş olmamış 2 günlük üye 300 yorum yaptığında senin önüne geçebilecek

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üye rütbesi seçkin üye olman lazım 300 yorum yapman gerek dostum
hilede rütbe sistemi biraz şaçma olmuş lol de mesala onaylı üye olman gerekirken pubg lite seçkin üye olman gerekli hepsını eşit ve adil yapsalar daha güzel ola bılırdı ya hepsını en düşük seçkin üye yapcaklardi yada onaylı üye

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
300+ mesaj olması gerekiyormuş sende eski bir üyesin bazı konuların altında görüyorum evet, haksın, mükemmel, gibi kota doldurmak için yorum yazılıyor bu hoş olmamış 2 günlük üye 300 yorum yaptığında senin önüne geçebilecek
dedigin gibi 2 günlük üye bi şekilde forumda 1 2 saate yada 1 2 gunde 200 yorum yapıyor belkıde 300 hileyi kulana bılmek ıcın şaçmalık zaten orda

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hilede rütbe sistemi biraz şaçma olmuş lol de mesala onaylı üye olman gerekirken pubg lite seçkin üye olman gerekli hepsını eşit ve adil yapsalar daha güzel ola bılırdı ya hepsını en düşük seçkin üye yapcaklardi yada onaylı üye
Biraz emekle kullanmamızı istiyorlar ondan dolayı böyle bir rütbe sistemi yapmışlar

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biraz emekle kullanmamızı istiyorlar ondan dolayı böyle bir rütbe sistemi yapmışlar
zaten emekle kulanılıyoruz benım demem şu ya herkesin adıl ola bilcegi bir şekilde en alt rütbe belırlesınler yada her hilede ayri bir rütbe istemesin benım demem o 2 3 gunluk bebeler 300 yorum atıyor bız bu forum yıllardır kulanıyoruz

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
seçkin üye olman gerekiyor kardeşim +300 yorum etmen gerekiyor pubg lite için

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum aslında sınıflandırma yoruma değilde kayıt tarihine veyahut aktifliğe gore yapılsa daha ıyı olabılırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...