Hocam 2 Gun oldu Benı Izlıyorlarya Dırek afk kalıyıorum sonra adamlar cıkıyor Ben dalıyorum karsıdakılere Ben hala yemedım Aımbot mısc felan full acıkAim bot ve Esp diğer ayarlara dokunmayın özellikle misc kısmına süpernorecoil vs. ban yersiniz.
Hocam Bi ricada BulunsamAim bot ve Esp diğer ayarlara dokunmayın özellikle misc kısmına süpernorecoil vs. ban yersiniz.
yani beni 57 kill aldıgım için 32 kişi izliyordu ve speed açıktı son kalan adamı oldurunce hepsi report edince sistem oto 24 saat ban attıpubg mobildeki gibi suspicius score varmı litede
tribünler doluymuş deseneyani beni 57 kill aldıgım için 32 kişi izliyordu ve speed açıktı son kalan adamı oldurunce hepsi report edince sistem oto 24 saat ban attı
tabi izlemeyen kalmadı kendimi e spor maçında zannetimtribünler doluymuş desene![]()
fov 80 , speed 50 , neck , right click , fire mode 3 , smooth 4 . Bunlar benim ayarlarım ve 3-4 haftadır ban söz konusu değil .Hocam 2 Gun oldu Benı Izlıyorlarya Dırek afk kalıyıorum sonra adamlar cıkıyor Ben dalıyorum karsıdakılere Ben hala yemedım Aımbot mısc felan full acık
Hocam Bi ricada Bulunsamban attırmayan ayarları resım olarak atarmısın .
24 saat banla kurtulmuş olmanda bi şans yanitabi izlemeyen kalmadı kendimi e spor maçında zannetim
Hocam Aımbot type Silent sıkıntı olurmu pekifov 80 , speed 50 , neck , right click , fire mode 3 , smooth 4 . Bunlar benim ayarlarım ve 3-4 haftadır ban söz konusu değil .
bence de öğle genelikle 2160 a kadar ban ama artık gncelleme gelmiycek ya ondan bak şu fotoya24 saat banla kurtulmuş olmanda bi şans yani
knk bana aimbot ayarlarını atarmısın bide o ayarlarda nasıl iyi ben hepsini fule çekiyom![]()
ne demek herzaman knk iyi oyunlarsmhaydn31 kardeşime teşekkür ederim. teamwieverdan bağlanıp hileyi açtı aktif etti test etti sağolsun![]()
15 gün önce pubg mobilde hileyi deneyim dedim biraz abarttım 90 gün banı yapıştırdılarbence de öğle genelikle 2160 a kadar ban ama artık gncelleme gelmiycek ya ondan bak şu fotoya
15 gün önce pubg mobilde hileyi deneyim dedim biraz abarttım 90 gün banı yapıştırdılar![]()
sıkıntı yok eskiden rules of survival oynuyodum en az 25 hesap açtım ban hiç sorun değilgitti hesap desene bende de var ben paralı hile kullanıyom onda plat 2 yim
jjs bende pugb mobilde en az 50 tane hesap açmışımdırsıkıntı yok eskiden rules of survival oynuyodum en az 25 hesap açtım ban hiç sorun değil![]()
bi ara sağlam ban yiyoduk yapacak bişey yokjjs bende pugb mobilde en az 50 tane hesap açmışımdır![]()
vayy kral devam o zamansıkıntı yok eskiden rules of survival oynuyodum en az 25 hesap açtım ban hiç sorun değil![]()
ayn çok kotuydu oyundan soldum en sonunda lite geçtim tencenti biz zengin ettik ztnbi ara sağlam ban yiyoduk yapacak bişey yok![]()