Pubg Lite hızlı inme hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba yetkili arkadaşlar pubg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba yetkili arkadaşlar pbg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Öyle hileyi daha çok belli edeceğin için eklemezler die düşünüyorum

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hızlı inme hilesi yok ama taktiği var.Mouseyi en aşağıya kadar indir ve nereye ineceğini nasıl düşeceğini süzülmeni vb.şeyleri hesaplaman gerekir.
Hesaplamaları da çok oynayarak deneyerek başarabilirsin.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
vallaha bilmiyorum kardeşim nasıl hızlı indiğini bide pubg lite niye indiriyonki

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Direkt banlanmaya giden yoldasın bu şekilde hile olduğunu aşırı belli edersin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim hızlı kosma falan bunları cok bellı edıcı şekılde kullanırsan ban yersın rahat ben de dun oynadım aynı sekılde ban attı hemen

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba yetkili arkadaşlar pbg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Anında ban sebebi, gerek yok zaten hızlı inmene güvenli bir yere in sonra loot yap yavaş yavaş ilerle rankı biraz yükselt sonra oyunu 2 ay kadar farklı hesapla gir ama fazla belli etme aimbot falan açma yani insanların sende şüphelenmesine izin verme o zaman ban yemezsin işte şu anda en güvendiğim hileleri memory yapıyor her ne kadar wall falan açmasam da csgo dan vac ban yedim recoil controil açtım ama :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende pbg lite var amam ekran kartımdan doalyı sorun veriyo nasoş düzeltebilirim bende hileyle oyanamak istiyorum
Post automatically merged:

Directx den dolayo olduğunu düşünüyorum benim sürüm 11

Bide ekran kartı modelim hd 4850 1 gb 25 bit rahat açması gerek oda açmıyor :fastthink::thonkie:
Geçmiş olsun kardeşim umarım en yakın zamanda nasip olur. yükseltme yaptığın zaman biraz geleceğe dönük yapmanı öneririm 3 - 5 kuruş fazla olsun ilerde rahat et maksat.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ban falan demişler şunu döyliyeyim ahileyi hiç kullandınızmı çünkü ben kullandım yanında cheat enginede kullanıyorum ch bypass ile speed hack inerken açıyorum ve çok hızlı iniyorum ardından kapıyorum açıkcası geyet süper ve ban riski yok olmuyor sırf 5 sanye speed hack açık diye ban yemezsiniz merak etmeyin lobide uçup kaçıyorum gene ban yemedim

Bende pbg lite var amam ekran kartımdan doalyı sorun veriyo nasoş düzeltebilirim bende hileyle oyanamak istiyorum

Directx den dolayo olduğunu düşünüyorum benim sürüm 11

Bide ekran kartı modelim hd 4850 1 gb 25 bit rahat açması gerek oda açmıyor :fastthink::thonkie:
hile ilemi açmıyor yoksa direktmi oyuna giremiyorsun hile ile olmuyorsa hile 1809 1903 ve 1909 da çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
abi ban atar diyosunuz da zaten ben speed hack fly car fln kullanıyorum 50 tane hesabım var ban yeyince yenisini açabiliyorsunuz ben zewvk alıyorum böyle oynamaktan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim Normal Dede Oyun Hızlı İniyo Senin Net Yavaş

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hızlı inme derken uçaktan hızlı atlama abi nasıl okuyosunuz anlamıyorum internetim iyi zaten hızlı indirme hilesine gerek oyk.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
abi ban atsın anlamıyorsunuz yeni hesap açıp tekrar devam edebiliyorum 1 oyun olsa dahi oynamak istiyorum o hesapta.

sanki speed hack açınca ban yenmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...