Onaylı Üye
merhaba yetkili arkadaşlar pubg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Bence direk ban atarmerhaba yetkili arkadaşlar pbg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Öyle hileyi daha çok belli edeceğin için eklemezler die düşünüyorummerhaba yetkili arkadaşlar pbg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Anında ban sebebi, gerek yok zaten hızlı inmene güvenli bir yere in sonra loot yap yavaş yavaş ilerle rankı biraz yükselt sonra oyunu 2 ay kadar farklı hesapla gir ama fazla belli etme aimbot falan açma yani insanların sende şüphelenmesine izin verme o zaman ban yemezsin işte şu anda en güvendiğim hileleri memory yapıyor her ne kadar wall falan açmasam da csgo dan vac ban yedim recoil controil açtım amamerhaba yetkili arkadaşlar pbg lite hilesine hızlı inme hilesinide eklerseniz mutlu olurum bence bir çok arkadaşta mutlu olur. herkezden önce inip ağızlarına havada vurmak istiyorum.
Geçmiş olsun kardeşim umarım en yakın zamanda nasip olur. yükseltme yaptığın zaman biraz geleceğe dönük yapmanı öneririm 3 - 5 kuruş fazla olsun ilerde rahat et maksat.Bende pbg lite var amam ekran kartımdan doalyı sorun veriyo nasoş düzeltebilirim bende hileyle oyanamak istiyorum
Post automatically merged:
Directx den dolayo olduğunu düşünüyorum benim sürüm 11
Bide ekran kartı modelim hd 4850 1 gb 25 bit rahat açması gerek oda açmıyor![]()
hile ilemi açmıyor yoksa direktmi oyuna giremiyorsun hile ile olmuyorsa hile 1809 1903 ve 1909 da çalışıyorBende pbg lite var amam ekran kartımdan doalyı sorun veriyo nasoş düzeltebilirim bende hileyle oyanamak istiyorum
Directx den dolayo olduğunu düşünüyorum benim sürüm 11
Bide ekran kartı modelim hd 4850 1 gb 25 bit rahat açması gerek oda açmıyor![]()
dah hleye sahip değilsin bence çok konuşma hile hakkındaBan yemek için mi istiyorsun ? aşırı derece belli olur 2-3 el oynarsın banı yersin kafana!...