PUBG Lite HWİD ban nasıl kaldırırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sabahtan beri oyuna girip oyun oynamaya çalışıyorum fakat ''
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'' hatası alıyorum. Bu hatayı sabahtan beri çözemedim daha sonrasında bu hata hwid ban yediğimi gösteren bir hata olduğunu anladım. HWİD ban'ı herhangi bir program ile çözebilir miyim veyahut format ile çözebilir miyim yoksa tek çaresi donanım değişikliği mi yapmak yardımcı olursanız mennun olurum

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Youtubedeki tüm videoları denedim ama nafile, hiçbiri işe yaramıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hala çalışıyormu bilmiyorum ama
burdaki dosya hwid değiştiriyordu.

Modemini kapat pcde bu programı çalıştır hwid değiştikten sonra pc kapat modemi resetle ve aç ardından pcyi aç hem ip adresin hemde hwidin değişmiş olucak.

(Hwid changer linkini kullandım diye hatırlıyorum olası bir problemde beni suçlu tutamazsın belirteyim şimdiden zorunlu değilsin nede olsa indirmekte)

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Konuyu açan arkadaşa faydası olacaksa şunu belirteyim bende senin gibi her gün ban yiyordum. Oyunu sildim tekrar yükledim ve bir arkadaş bana BlueStacks ayarlanmış hile verdi lafı uzatmayacağım yaklaşık olarak iki haftadır oynuyorum gayette güzel çalışıyor. Söylemek istediğim pubg sisteminize bir ban attığına inanmıyorum. Örneğin pubg mobil için bir hile dosyasını bilgisayarınıza indirin ve pubg lite oyununa giriş yapın alacağınız hata ( bilgisayarınız da zararlı yazılımlar bulundu oyun kapanacaktır ) farklı oyun dosyaları farklı hile dosyaları fakat oyunun güvenlik koruması yakalıyor işte. Donanım satın almak falan bunlar mantıklı gelmiyor. Siz yeni donanım alsanız pubg hilesiz mi oynayacaksınız hayır yine hile açacaksınız ve yine ban yiyeceksiniz sonra yine mi yeni donanım malzemesi alacaksınız. Mantıklı olmak gerekiyor, şehir efsanelerini bir kenara bırakın lütfen.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Başka bir internet oyunu için Cheat Engine indirip deneyecektim Cheat Engine'nin açık olduğu zaman PUBG Lite'da açıktı internet oyunumdan çıkıp tekrardan PUBG Lite'a girmeyi deneyecektim ki oyuna girdiğimde ''Yasaklı program tespit edildi'' yazıyordu onun dışında bilgisayarım da herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmadığıma eminim @eliada
Post automatically merged:

hala çalışıyormu bilmiyorum ama
burdaki dosya hwid değiştiriyordu.

Modemini kapat pcde bu programı çalıştır hwid değiştikten sonra pc kapat modemi resetle ve aç ardından pcyi aç hem ip adresin hemde hwidin değişmiş olucak.

(Hwid changer linkini kullandım diye hatırlıyorum olası bir problemde beni suçlu tutamazsın belirteyim şimdiden zorunlu değilsin nede olsa indirmekte)
Yorumun üzerine gönderdiğin linki çalıştırıp düzeltmeye çalışacağım eğer başarılı olursa tekrardan yazacağım

Üye
6 HİZMET YILI
Hwid yasaklama sınırlama veya ban atıldığını düşünen arkadaşlara yenil bilgisayar alman gerekiyor diyen arkadaşları dilemenizi tavsiye etmiyorum benim hayatım da duyduğum en saçma yorum ve cevaptır. Nedeni şöyle söyleyeyim Hwid ban yediğini düşünen birisi bilgisayarına da '' w+r '' yazsın çıkan pencereye '' cmd '' ardından çıkan pencereye '' vol '' yazsın orada Hwid numaranız yazıyor. Aynı şekilde ağ bağlantılarınız dan Mac adresinizi kontrol edin o kısım da da Mac adresiniz yazıyor. Bu bilgileri not alın ve ardından bilgisayarınıza format atın formattan sonra aynı şekilde bilgileri kontrol ederek karşılaştırın Hwid ve Mac adresinizin değiştiğini göreceksiniz. Format atmadan ise Mac adresini ve Hwid değiştiren iki ayrı program var Hwid için Hardware id Changer.7z, Mac adresi için ise Technitium MAC Address Changer programını kullandığınız taktir de sorununuz çözülecektir. Bu programlar bizzat microsoft tarafından kabul görmüş ve sağlam programlardır. Şunu da belirteyim Dün gece saat 00:15 Pubg destek grubun dan bir görevli ile konuştum konu farklıydı ama sordum ve aldığım cevap ise Mac adresine veya Hwid adreslerine kesinlikle ban atılmadığını belirtti. Bende sürekli üç ay olarak banlanıyordum baktım hileler dandik sildim attım Pubg Emulator den hilesiz oynuyorum sorun olmuyor taç seviyesine yükseldim. Millet olarak illegal program kullanmayı bilmediğimiz için her şeyi doğru yaptığımızı düşünerek Hwid ban Mac ban gibi konulara saplanıp kalıyoruz. PUBG tüm sürümleri için o kadar çok şehir efsanesi var ki hepsine kulak asmaya kalksak her gün yeni bir bilgisayar almak gerekirdi. Mac adresi değiştirmek isteyen arkadaşlar veya Hwid adresini program ile değiştirmek isteyen arkadaşlara tavsiyem çok sık olarak her oyuna girerken değiştireyim zihniyeti ile hareket etmesinler çünkü bilgisayarınız her zaman ki şekilde açtığınız kullanıcı ile oturum açamaya bilirsiniz harddisk sorun çıkarta biliyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Youtubedeki tüm videoları denedim ama nafile, hiçbiri işe yaramıyor.

Myia
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I used CE to modify whether there was an anti-ban document when recoilless was banned for ten years.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...