Seçkin Üye
Konuya da yazdığım gibi Pubg Lite için bypass yapmak istiyorum ancak kimse benimle paylaşmıyor. Bypass kodlamak konusunda bana yardımcı olacak kişi veya kişiler var mı?
snede bizle paylaşsanauzun uğraşlarım sonucu bypass buldum ve SATIN almak durumunda kaldım.Peki nasıl satın aldım.İlk önce satılmıyordu ama adamların dc sine girdim ve bypass için 1-2 kişiyle konuştum ve aldım sonrasında adamlar düzgün bir dille , bypass ın eğer yayılırsa çabuk fix yiyeceğini anlattılar.Ben sileceğimi söyledim sildim .Sonra adam iyi niyetlisin al kullan sen ama kimseye söyleme dedi.bende karşılığında küçük bir miktar ücret attım.Çok zor valla beyler bypass bulmak.Ama gerçekten varmış![]()
fix yeneyeceği için paylaşılmadığını bende biliyorum ama bu konuda biraz bilgim olsun istedim yapamasam bileuzun uğraşlarım sonucu bypass buldum ve SATIN almak durumunda kaldım.Peki nasıl satın aldım.İlk önce satılmıyordu ama adamların dc sine girdim ve bypass için 1-2 kişiyle konuştum ve aldım sonrasında adamlar düzgün bir dille , bypass ın eğer yayılırsa çabuk fix yiyeceğini anlattılar.Ben sileceğimi söyledim sildim .Sonra adam iyi niyetlisin al kullan sen ama kimseye söyleme dedi.bende karşılığında küçük bir miktar ücret attım.Çok zor valla beyler bypass bulmak.Ama gerçekten varmış![]()
tamamda burası zaten yardımlaşma platformu varsa bilgin paylaş bizimle bizde bileilmAraştır o zaman bir sürü yabancı kaynak var. Zor değil azcık araştırıp bir şeyleri denemek.
Bypass bulmak zor da değil, araştırmasını bilmiyorsunuz sonra bypass yok yardım edin diye konu oluşturuyorsunuz....
youtubeden nasıl yapıldıgına dair videolar izleyerek daha bilgi sahibi olmus olursun bu pek anlatmayla olacak bir şey deiltamamda burası zaten yardımlaşma platformu varsa bilgin paylaş bizimle bizde bileilm
hmm anladım dostum sağol yinede <3youtubeden nasıl yapıldıgına dair videolar izleyerek daha bilgi sahibi olmus olursun bu pek anlatmayla olacak bir şey deil