Pubg Lite İçin Bypass Yapmasını Öğretecek Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konuya da yazdığım gibi Pubg Lite için bypass yapmak istiyorum ancak kimse benimle paylaşmıyor. Bypass kodlamak konusunda bana yardımcı olacak kişi veya kişiler var mı?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
uzun uğraşlarım sonucu bypass buldum ve SATIN almak durumunda kaldım.Peki nasıl satın aldım.İlk önce satılmıyordu ama adamların dc sine girdim ve bypass için 1-2 kişiyle konuştum ve aldım sonrasında adamlar düzgün bir dille , bypass ın eğer yayılırsa çabuk fix yiyeceğini anlattılar.Ben sileceğimi söyledim sildim .Sonra adam iyi niyetlisin al kullan sen ama kimseye söyleme dedi.bende karşılığında küçük bir miktar ücret attım.Çok zor valla beyler bypass bulmak.Ama gerçekten varmış :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
uzun uğraşlarım sonucu bypass buldum ve SATIN almak durumunda kaldım.Peki nasıl satın aldım.İlk önce satılmıyordu ama adamların dc sine girdim ve bypass için 1-2 kişiyle konuştum ve aldım sonrasında adamlar düzgün bir dille , bypass ın eğer yayılırsa çabuk fix yiyeceğini anlattılar.Ben sileceğimi söyledim sildim .Sonra adam iyi niyetlisin al kullan sen ama kimseye söyleme dedi.bende karşılığında küçük bir miktar ücret attım.Çok zor valla beyler bypass bulmak.Ama gerçekten varmış :D
snede bizle paylaşsana :)))

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fix yeneyeceği için paylaşılmadığını bende biliyorum ama bu konuda biraz bilgim olsun istedim yapamasam bile

Reina árabe
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Konu hakkında bilgisi olan bilirsi hortlatırsa sevinirim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Araştır o zaman bir sürü yabancı kaynak var. Zor değil azcık araştırıp bir şeyleri denemek. :)
Bypass bulmak zor da değil, araştırmasını bilmiyorsunuz sonra bypass yok yardım edin diye konu oluşturuyorsunuz....

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Araştır o zaman bir sürü yabancı kaynak var. Zor değil azcık araştırıp bir şeyleri denemek. :)
Bypass bulmak zor da değil, araştırmasını bilmiyorsunuz sonra bypass yok yardım edin diye konu oluşturuyorsunuz....
tamamda burası zaten yardımlaşma platformu varsa bilgin paylaş bizimle bizde bileilm

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Youtubede videoları var azcık araştırma yaparsan bulabılırsın

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
litepclobby -LobbyUrl=
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-NOSPLASH -nothreadtimeout" Ben kodu yazıyorum bypas oluyor

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa banada ulaşabilirmi yardıma ihtaycım var

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Its like iknow the men who knows the men who knows the men thing :D its rlly difficult

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben de bilmiyorum yerimi alayım. Belki hayırsever biri çıkar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...