Çözüldü Pubg Lite İp Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg lite hile kullanıyorum yan hesaptan hile açtım belli ederek oynuyorum abim geldi çok belli ediyorsun dedi evet zaten yan hesap dedim ip ban yersen görürsün dedi ip ban yer miyim ?
Pubg Lite daha önce hiç hile kullanana ip ban attı mı ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
hayır kardeşim ıp ban atılmıyor sadece hesap ban yiyor yan çar açarak devam edebilirsin , iyi forumlar

Çözüm
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
direk pcnin kendisine atıyor istesende kaldırılmıyor baya zor yani , ama endişellenme pubg lite'de ıp ban atmıyor bende oynuyorum bir çok kez ban yedim yeni hesap açıp hileyle devamke :)
İlgilendigin için saol bir de duvar arkasındayken aim tutmuyor onu nasıl yapıcam bir de adamlar 100 km hıza kadar koşuyor ben kosamiyorum onda napicam ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İlgilendigin için saol bir de duvar arkasındayken aim tutmuyor onu nasıl yapıcam bir de adamlar 100 km hıza kadar koşuyor ben kosamiyorum onda napicam ?

home tuşuna basarak orda ayarlamalar var kardeşim speed hack açarak hızını artırarak yapabilirsin , iyi forumlar

ama tavsiyem yapma 1 günde ban atıyorlar speed hack kullananlara daha kuzenim 2 saat önce yedi :D

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkez olayı yanlış biliyor ban yedişkten sonra tekrar yan hesap açarsan o carında kısa sürede ban yiyecektir çünkü ıp sürekli kontrol altında oluyor bunun çözümüde her oyundan ban yediğinde oyunu pc den komple kaldırıp yani silip tekrar yüklemelisin yoksa sürekli ban yemeye devam edersin

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Oyun yapımcısı açısından düşünürsek ip ban atmayı istemez hesaba atar ve bu sayede tekrar gelebilsin hesap gider sadece

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yok kanka ip ban yemezsin yesen bile modemi resler geçersin hwid ban yeme önemli olan o

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben bir keresinde ip ban yemiştim ancak mac adresimi, hdd srial numarasını ve dns ayarlarıı değiştirerek tekrar hesap açmıştım ve oyuna giriyorum hala :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg lite hile kullanıyorum yan hesaptan hile açtım belli ederek oynuyorum abim geldi çok belli ediyorsun dedi evet zaten yan hesap dedim ip ban yersen görürsün dedi ip ban yer miyim ?
Pubg Lite daha önce hiç hile kullanana ip ban attı mı ?
İp ban diye birşey ile karşılaşmadım ama bi hesabım kapatıldı yan chardan devam :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hileyi cheat engine ile yapıyorum ben birkez ban yedim şimdi hilesiz girsem bile uygun olmayan yazılım bulundu diyip lobiye atıyordu silip yeniden yükledim düzeldi ip ban atsa birdaha giremem lazımdı id ban atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...