Seçkin Üye
Vallah herkes öyle diyor peki ip ban yediğimi düşünürsek bir daha nasıl giriş yapabilirim ?hayır kardeşim ıp ban atılmıyor sadece hesap ban yiyor yan çar açarak devam edebilirsin , iyi forumlar
Vallah herkes öyle diyor peki ip ban yediğimi düşünürsek bir daha nasıl giriş yapabilirim ?
Hdd ban bilgisayarın ip sine mi atılıyorkardeşim ıp ban diye bir şey yoktur ip ban modeme res atınca ıp değişiyor zaten önemli olan hdd ban atarsa kalkmaz
Hdd ban bilgisayarın ip sine mi atılıyor
İlgilendigin için saol bir de duvar arkasındayken aim tutmuyor onu nasıl yapıcam bir de adamlar 100 km hıza kadar koşuyor ben kosamiyorum onda napicam ?direk pcnin kendisine atıyor istesende kaldırılmıyor baya zor yani , ama endişellenme pubg lite'de ıp ban atmıyor bende oynuyorum bir çok kez ban yedim yeni hesap açıp hileyle devamke
İlgilendigin için saol bir de duvar arkasındayken aim tutmuyor onu nasıl yapıcam bir de adamlar 100 km hıza kadar koşuyor ben kosamiyorum onda napicam ?
Hiç hwıd Ban yiyen var mı burda ?pubg lite şimdi hwid yasağı almak kolay
İp ban diye birşey ile karşılaşmadım ama bi hesabım kapatıldı yan chardan devamArkadaşlar pubg lite hile kullanıyorum yan hesaptan hile açtım belli ederek oynuyorum abim geldi çok belli ediyorsun dedi evet zaten yan hesap dedim ip ban yersen görürsün dedi ip ban yer miyim ?
Pubg Lite daha önce hiç hile kullanana ip ban attı mı ?
Hwıd Ban yeme olasılığım nedir peki ?yok kanka ip ban yemezsin yesen bile modemi resler geçersin hwid ban yeme önemli olan o
hwid ban yeme olasılığın fazla hesap açarsan her actıgındada ban yersen artık adamlara gına gelir hwid olarak banlar seni ama bence pubg uğraşmaz hwid ban ile yeni hesap aç keyfine bak hileyi fixliyemezlerHwıd Ban yeme olasılığım nedir peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?