Pubg Lite Kabus Hack Onaylı Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
gerçi ben bayadır üyeyim aslında ama hesabı unuttum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
abi boş konu yazanlar abi tamam eski üyesiniz eywallah ama kardeşim biz emek verip kasıyoruz sisse pasitiniz uzun bi süredir şimdide insalara boş diyip geçiyonuz hepiniz aynısnız
+1 diyorum
her eski üye olan emek verdi diye bir şey yok ben yeni foruma ağırlık verdim 2-3 yıllık üyeyim burada

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tamam bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım 50 yapayım denıcem hıleyı. sozn zamanlarda dıyorum bende degısık degsık head shot felan yıyodum sebebı bellı oldu .d.d

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bende onaylı üyeyim fakat o kadar fazla spam ve boş konular açıyorlar ki sadece PubgLite için gerçekten report etmekten yoruldum en iyisi onaylı üye olmaması

İyi Forumlar Dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynen hepsi öyle adamların hepsi pasif hadi bizde pasiftikte admlar şimdi kasamay başladımış bide yeni yetme degiliz diyo
Boş yorumlar işte hilenin 50 yorum olduğunu duyan atladı gelmiş 1-2 yıl üye olup bırakmış a 50 yorum diyip atlamış bir çoğu hepsi değil ama bir çoğu böyle sonra gelmişler yorumlarda kardeşim biz burada aylardır emek veriyoruz he haberin olsun bak ben 3 yıllık üyeyim he triplerine giriliyor yav ne alaka ne ne ne alaka ya anlamıyorum bunları reportluyoruz bitmiyorlar da bitmiyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kafanıza göre önüne gelene dislike atmasanız keşke @FurkanDOST
Hoşuma gitmeyen yorumları cevaplayıp yorum kasmak yerine disslike ile simgelendiriyorum bunun yanlış bir tarafına daha önce rastlamadım ? katılmadığım her düşünceye disslike , katıldığım her düşünceye de like atma hakkını vermiş site yöneticileri

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
İyi tamam katılıyorum seçkin e çıksın çok da umrumda

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum aslında haklsın butun hılelerı seckın ve super cıkarsalar en azından ınsanlar forumda durur aktıf şekilde ve coderlerın emeklerı bosa gıtmez

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pubg lite'da çok fazla hile olduğu için sadece bu forumda pubg lite hilesi yok çoğu forumlarda var ve isteyen kullanabiliyor ondan dolayı mantıklı hareket.zaten pubg lite hile dolu.ama bir kaç oyun hilelerinin rankını yükseltebilirler lol mesela onu seçkin yapmaları çok güzel olur

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral piyasada bir ton free hile çıktı lite için düşürülmesi forumun aktifliği açısından iyi oldu diğer hacklerdeki speed hack kabustakinden kat kat iyi doğru bir karar kısaca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...