valla ya velet 2017 de bi wolftü hile yapmış burda boş konuşuyoabi boş konu yazanlar abi tamam eski üyesiniz eywallah ama kardeşim biz emek verip kasıyoruz sisse pasitiniz uzun bi süredir şimdide insalara boş diyip geçiyonuz hepiniz aynısnız
+1 diyorumabi boş konu yazanlar abi tamam eski üyesiniz eywallah ama kardeşim biz emek verip kasıyoruz sisse pasitiniz uzun bi süredir şimdide insalara boş diyip geçiyonuz hepiniz aynısnız
valla ya velet 2017 de bi wolftü hile yapmış burda boş konuşuyo
Boş yorumlar işte hilenin 50 yorum olduğunu duyan atladı gelmiş 1-2 yıl üye olup bırakmış a 50 yorum diyip atlamış bir çoğu hepsi değil ama bir çoğu böyle sonra gelmişler yorumlarda kardeşim biz burada aylardır emek veriyoruz he haberin olsun bak ben 3 yıllık üyeyim he triplerine giriliyor yav ne alaka ne ne ne alaka ya anlamıyorum bunları reportluyoruz bitmiyorlar da bitmiyorlaraynen hepsi öyle adamların hepsi pasif hadi bizde pasiftikte admlar şimdi kasamay başladımış bide yeni yetme degiliz diyo
Hoşuma gitmeyen yorumları cevaplayıp yorum kasmak yerine disslike ile simgelendiriyorum bunun yanlış bir tarafına daha önce rastlamadım ? katılmadığım her düşünceye disslike , katıldığım her düşünceye de like atma hakkını vermiş site yöneticilerikafanıza göre önüne gelene dislike atmasanız keşke @FurkanDOST
çünkü artık kullabiliyosunOnaylı üyeye düşmesi gayet iyi oldu bence sevindim.
İyi tamam katılıyorum seçkin e çıksın çok da umrumda
çünkü artık kullabiliyosun)
O yüzden durumdan memnunlar zaten kullanılmasa emek verip foruma zaman ayırmak yerine konu açıp ardı ardına düşürülsün mesajları atılırzaten herkez ondan mutlu like
atın dislike atın rapor yediniz