All defender vs offdisable antivirus firewall windows defender and clean temp files and restart your pc
saglam vırus programı ıle pc tara sonra temızle proccers hacker yuklu ıse kaldır ce yukluyse kaldır sonra oyunu pencere modunda baslatBilgisayarında zararlı bir uygulama test ettik diyerek oyundan attı nedir çözümü
Hile Açtığın Zaman Diyorsa ByPass Lazım , Hile Yokken Diyorsa AntiVirüs İle Tara Oyunu Onar .Bilgisayarında zararlı bir uygulama test ettik diyerek oyundan attı nedir çözümü
pc yi en son yedeklemeye al belki işine yararBilgisayarında zararlı bir uygulama test ettik diyerek oyundan attı nedir çözümü
Bilgisayarında zararlı bir uygulama test ettik diyerek oyundan attı nedir çözümü
Hile varken diyordu PC yenidena başlattım temp dosyalarını sildim şuan atmıyor ama hile menüsünü nerden açıcamHile Açtığın Zaman Diyorsa ByPass Lazım , Hile Yokken Diyorsa AntiVirüs İle Tara Oyunu Onar .
Home Tuşu Açıyor .Hile varken diyordu PC yenidena başlattım temp dosyalarını sildim şuan atmıyor ama hile menüsünü nerden açıcam
Teşekkürler dostumHome Tuşu Açıyor .
Tekrar konu açmak istemedim hileyi kullanıyormusun sen dostum kullanıyorsan Misc settingde ki bypass OBS ne işe yararHile Açtığın Zaman Diyorsa ByPass Lazım , Hile Yokken Diyorsa AntiVirüs İle Tara Oyunu Onar .
Teşekkürler dostum
Post automatically merged:
Tekrar konu açmak istemedim hileyi kullanıyormusun sen dostum kullanıyorsan Misc settingde ki bypass OBS ne işe yarar
Anladım hile aktüf iken obs de yokmuş gibi gösteriyor çok saol dostum teşekkürler^^Ekli dosyayı görüntüle 39584Bu İşe Yarıyor Bak Senin İçin Açtım Hileyi Yaptım.
Dostum vaktin varsa ben onu açtım ama obsde halen hile gözüküyor yardımcı olabilirmisinEkli dosyayı görüntüle 39584Bu İşe Yarıyor Bak Senin İçin Açtım Hileyi Yaptım.
Bende Çalışıyor Bilemiyorum. Turnuvada ss almak için kullanuyorum bende xdDostum vaktin varsa ben onu açtım ama obsde halen hile gözüküyor yardımcı olabilirmisin