Çözüldü Pubg Lite Kabus [Nightmare] ile oyuna giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Pencereli modda başlat.
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Virüs programlarını ve güvenlik duvarını etkisizleştir ardından oyuna gir ayarlardan kenarsız olarak seç ve hileyi o şekilde aç.

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
knk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyor
Post automatically merged:

Arkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni

bendede oluyordu hileyi yapmadan oyunu aç sonra kenarsız yap tekrar hileyi yap oyuna gir oluyor
knk bende kenarsız ama olmuyor yaw

Son düzenleme:
Her Zaman Buralarda
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI

knk bende kenarsız ama olmuyor yaw
dostum oyunu aç pencere moduna al ardından masa üstüne çıkardığın hile yükleyiciyi yönetici olarak çalıştır siteden siteden hileyi yükle diyerek enjekte et oyun ekranına dön ve hilenin yüklenmesini bekle yüklenince tam ekran moduna al ve devam et eğer bunlar olmadan hata alıyorsan karantinaya alınan öğelerden hileyi bul geri yükle ve izin ver seçeneğine tıkla

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dostum oyunu aç pencere moduna al ardından masa üstüne çıkardığın hile yükleyiciyi yönetici olarak çalıştır siteden siteden hileyi yükle diyerek enjekte et oyun ekranına dön ve hilenin yüklenmesini bekle yüklenince tam ekran moduna al ve devam et eğer bunlar olmadan hata alıyorsan karantinaya alınan öğelerden hileyi bul geri yükle ve izin ver seçeneğine tıkla
eyw brom çözdüm sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...