anti virus kapattınmı
Evetanti virus kapattınmı
onaylı üye olmadan nasıl uzaklaştırma yedin merak ettim kardeşim Yorum kasmak içindi sanırım bu yorumun Raporlandın ♥Ben hileyi açmadan uzaklaştırma yedim ona ne demeli![]()
denedim olmadıVirüs programlarını ve güvenlik duvarını etkisizleştir ardından oyuna gir ayarlardan kenarsız olarak seç ve hileyi o şekilde aç.
oda olmadıPencere modun da açmayı dene
knk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyorArkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
knk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyorArkadaşlar hileyi açtıktan sonra launcher başlat a basıyorum önce bi siyah ekran oluyor sonra tekrar hiç bir uyarı vermeden launcher a atıyor beni
knk bende kenarsız ama olmuyor yawbendede oluyordu hileyi yapmadan oyunu aç sonra kenarsız yap tekrar hileyi yap oyuna gir oluyor
dostum oyunu aç pencere moduna al ardından masa üstüne çıkardığın hile yükleyiciyi yönetici olarak çalıştır siteden siteden hileyi yükle diyerek enjekte et oyun ekranına dön ve hilenin yüklenmesini bekle yüklenince tam ekran moduna al ve devam et eğer bunlar olmadan hata alıyorsan karantinaya alınan öğelerden hileyi bul geri yükle ve izin ver seçeneğine tıklaknk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyor
Post automatically merged:
knk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyor
knk bi çözümünü buldunmu bendede aynısı oluyor
knk bende kenarsız ama olmuyor yaw
eyw brom çözdüm sorunudostum oyunu aç pencere moduna al ardından masa üstüne çıkardığın hile yükleyiciyi yönetici olarak çalıştır siteden siteden hileyi yükle diyerek enjekte et oyun ekranına dön ve hilenin yüklenmesini bekle yüklenince tam ekran moduna al ve devam et eğer bunlar olmadan hata alıyorsan karantinaya alınan öğelerden hileyi bul geri yükle ve izin ver seçeneğine tıkla