Pubg Lite Kaderine Terkedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dün Bildiğiniz Gibi Oyunun Sonunu Getirecek Bi güncelleme geldi Mlsfki rank sisteminin kalkmasıyla birlikte oyunu bırakmıştım bugün pubg lite ekibine ticket attım ve bana böyle bi dönüş sağladılar 2 aydan uzun süre sonra gelen güncellemede oyun içi hiçbirşey değişmedi önümüzdeki güncellemelerdede bişey olacağını sanmıyorum üzgünüm oyun kaderine terk edildi. !!!!

Kısaca

+Güncelleme Olarak İçerik Gelmeyecek

+Yenilikler Gelmeyecek [Yeni Harita Silahlar Modlar V.s ]

+Ancak Hata Düzeltmeleri Ve Hile İle ilgili Çalışmalar Devam Edecekmiş[Valla 2 ay sonra gelen güncellemede hata giderilmediğini gördüğüm için pek inanmıyorum]

Detaylar Altta Paylaştığım Resimdedir
iyi de bu şekilde yavaş yavaş unutulup silinecek mi yani oyun neden geliştiriciler bırakmışlar oyunu ?

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
iyi de bu şekilde yavaş yavaş unutulup silinecek mi yani oyun neden geliştiriciler bırakmışlar oyunu ?
Pubg lite zaten bedava bir oyun oldugu için adamlar indirmeden fazla para kazanmıyorlar ve üstüne Lite Pass alan fazla kişi yok adamlar para kazanamıyor mesela PUBG mobile neden kapanmıyor sanıyorsun çogunluk pass satın alıyor UC yüklüyor adamlar Yatırdıkları paranın kaç katını alıyorlar
Post automatically merged:

Anlasam Böyle Bİr Hit oyunu bıraktılar bende anlamadım
Pubg lite zaten bedava bir oyun oldugu için adamlar indirmeden fazla para kazanmıyorlar ve üstüne Lite Pass alan fazla kişi yok adamlar para kazanamıyor mesela PUBG mobile neden kapanmıyor sanıyorsun çogunluk pass satın alıyor UC yüklüyor adamlar Yatırdıkları paranın kaç katını alıyorlar

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
elbette öyledir fakat oyunun üzerine düşerlerse bence millet yönelecektir çünkü mobili karı kız için oynayan user sayısı %50 falandır. her sevdiğim şey elimde kalıyor aynı lite gibi :D
Post automatically merged:

Anlasam Böyle Bİr Hit oyunu bıraktılar bende anlamadım
umarım gelecek dönemlerde bu durum değişir yada funlara bırakırlar geliştirmesini.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben zaten oynayamıyorum :/ kasıyor pubg lite (lite bile)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rank olmassa acemi adam zaten hiç bir şey yapamayacak oynamaacaktır kendi kapasitesinden çok üstün insanlar olduğu için. Yada hile her zaman işe yarayacak ve kimse zevk almayacaktır

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
PUBG Mobile gibi optimizasyonu berbat bir oyuna bu kadar destek verirlerken LITE sürümüne desteği kesecekleri bilgisi üzücü.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler aslında saçmalık şurası oyunun orijinali var bide emülatörü var sen ne diye lite çıkarırsın ki suan steamdan daha çok oynanıyor emülatör.Lite ise bitik durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...