- Konuyu başlatan
Süper Üye
oyunda hayatta kaldıkça win aldıkça altın elmas usta fatih gibi rütbelerden bahsediyorumRank sistemi nedir dostlar?
oyunda hayatta kaldıkça win aldıkça altın elmas usta fatih gibi rütbelerden bahsediyorumRank sistemi nedir dostlar?
Biliyor olsam,sormam ne kadar mantıklı olurdu sence?bilmiyormusunneyse Rank sistemi oyuncuların rekabet ettigi Maç atarak rütbe atladığı sistemdir.
PekalaBiliyor olsam,sormam ne kadar mantıklı olurdu sence?
Cevap için teşekkür ediyorumoyunda hayatta kaldıkça win aldıkça altın elmas usta fatih gibi rütbelerden bahsediyorum
iyi de bu şekilde yavaş yavaş unutulup silinecek mi yani oyun neden geliştiriciler bırakmışlar oyunu ?Dün Bildiğiniz Gibi Oyunun Sonunu Getirecek Bi güncelleme geldi Mlsfki rank sisteminin kalkmasıyla birlikte oyunu bırakmıştım bugün pubg lite ekibine ticket attım ve bana böyle bi dönüş sağladılar 2 aydan uzun süre sonra gelen güncellemede oyun içi hiçbirşey değişmedi önümüzdeki güncellemelerdede bişey olacağını sanmıyorum üzgünüm oyun kaderine terk edildi. !!!!
Kısaca
+Güncelleme Olarak İçerik Gelmeyecek
+Yenilikler Gelmeyecek [Yeni Harita Silahlar Modlar V.s ]
+Ancak Hata Düzeltmeleri Ve Hile İle ilgili Çalışmalar Devam Edecekmiş[Valla 2 ay sonra gelen güncellemede hata giderilmediğini gördüğüm için pek inanmıyorum]
Detaylar Altta Paylaştığım Resimdedir
Anlasam Böyle Bİr Hit oyunu bıraktılar bende anlamadımiyi de bu şekilde yavaş yavaş unutulup silinecek mi yani oyun neden geliştiriciler bırakmışlar oyunu ?
Pubg lite zaten bedava bir oyun oldugu için adamlar indirmeden fazla para kazanmıyorlar ve üstüne Lite Pass alan fazla kişi yok adamlar para kazanamıyor mesela PUBG mobile neden kapanmıyor sanıyorsun çogunluk pass satın alıyor UC yüklüyor adamlar Yatırdıkları paranın kaç katını alıyorlariyi de bu şekilde yavaş yavaş unutulup silinecek mi yani oyun neden geliştiriciler bırakmışlar oyunu ?
Pubg lite zaten bedava bir oyun oldugu için adamlar indirmeden fazla para kazanmıyorlar ve üstüne Lite Pass alan fazla kişi yok adamlar para kazanamıyor mesela PUBG mobile neden kapanmıyor sanıyorsun çogunluk pass satın alıyor UC yüklüyor adamlar Yatırdıkları paranın kaç katını alıyorlarAnlasam Böyle Bİr Hit oyunu bıraktılar bende anlamadım
elbette öyledir fakat oyunun üzerine düşerlerse bence millet yönelecektir çünkü mobili karı kız için oynayan user sayısı %50 falandır. her sevdiğim şey elimde kalıyor aynı lite gibiPubg lite zaten bedava bir oyun oldugu için adamlar indirmeden fazla para kazanmıyorlar ve üstüne Lite Pass alan fazla kişi yok adamlar para kazanamıyor mesela PUBG mobile neden kapanmıyor sanıyorsun çogunluk pass satın alıyor UC yüklüyor adamlar Yatırdıkları paranın kaç katını alıyorlar
umarım gelecek dönemlerde bu durum değişir yada funlara bırakırlar geliştirmesini.Anlasam Böyle Bİr Hit oyunu bıraktılar bende anlamadım
pc bileşenlerin neler dostum ?ben zaten oynayamıyorum :/ kasıyor pubg lite (lite bile)
ful hile kalacak oyunda bi anlamı olmayacak haklısınRank olmassa acemi adam zaten hiç bir şey yapamayacak oynamaacaktır kendi kapasitesinden çok üstün insanlar olduğu için. Yada hile her zaman işe yarayacak ve kimse zevk almayacaktır
2gb ram ekran kartım yok işlemcim intel pentium G5700 2 çekirdek 7 8 senelik bilgisayarpc bileşenlerin neler dostum ?
dostum çalıştırmaması cok normal yani forumda bile zor gezersin öyle2gb ram ekran kartım yok işlemcim intel pentium G5700 2 çekirdek 7 8 senelik bilgisayar
çok yazık oldu hemde canım oyuna bitirdilerYazık oldu desenize.