Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bugün denedim antreman modunda normal haline göre daha az tepme var eline sağlık buda yeterde 2x den sonrasında çok fazla sekiyor otomatik silahlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çoğu forumlara baktım gerek yabanacı gerek türk aouto hotkey ban sebebi macro yapan kardeşimiz yanlış anlamasın sadece bilgilendirme amaclı

Üye
7 HİZMET YILI
Çoğu forumlara baktım gerek yabanacı gerek türk aouto hotkey ban sebebi macro yapan kardeşimiz yanlış anlamasın sadece bilgilendirme amaclı

Piyasada makro mouse ve makro klavyeler satıldığı sürece oyunlarda makro kullanımının önüne geçilemez. Bu arada az önceki yorumlar silinmiş galiba. Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için makro dosyası paylaştım admin onayında şuan.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tuşa basıyorum sol tıka basınca aimi aşağıya indirmesi gerekmiyor mu
Post automatically merged:

Birileri senin konunu çalmış başka sitede paylaşmış hemde bir gün sonra aynı menünün adını değiştirerek site ismi vermiyim şimdi

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İmkan ihtimal yok çalıştıramıyorum autohotkeyi sildim yükledim çalışmadı windows 7 de mi sorun var

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Autohotkeyin açık mı kalması lazım. Çalıştıramadım ben Ayrıca videoda nasıl çalıştırıldığının aşamaları basamakları yok sadece sekmeme animasyonu çekilmiş.

EDİT: Video güncellenmiş tamamdır.

Üye
7 HİZMET YILI
Anında Ban Yedim Oyuna Girdiğim gibi 100 yıl ban teşekkürler çalışıyor yazdığınız için

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben aynısını yapıyorum olmuyor neden .. yardımcı olacak varmıdır bana _?

Üye
7 HİZMET YILI
Bu arada herkes faydalansın diye bir makro paylaştım. Paylaştığım makro hangi sebep ile yönetici onayından geçmeyip silindi bilmiyorum? :rem:

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Wall Hack Vs Olsa Daha Güzel Olabilirdi Ellerine Sağlık Hocam...

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hile kulanmamda bu oynda aq spray atılmıyor saçma oyunda eyw abi işimi kolaylaştırdın bıde hile ban atamaz sizi spray attı olarak görüyor sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...