inject etmen pek fark etmiyor ama bugün bendede nedense crash verdi bugün bende tam anlamadım bide bende çoğunlukla hile tespit edildi diyorSelamlar, çok fazla crash alıyorum, bunu kullanmanın raconu nedir ? Her oyun başında geri sayımda asla açmıyor, scripti inject etmiyorum, ona rağmen çok fazla sorun yaşıyorum... Oyunun ortasında crash alabiliyorum. Sadece ne şekilde kullanılacağını açıklayabilecek bir babayiğit varsa sevinirim.
Edit:Uçaktan atlayıp kendimi safe'e aldıktan sonra inject ediyorum scripti.
kardeş hilenin linki nerede? nereden indirebilirim?Eline sağlık. Bekleyenleri tatmin edebilir
inject etmen pek fark etmiyor ama bugün bendede nedense crash verdi bugün bende tam anlamadım bide bende çoğunlukla hile tespit edildi diyor
Zaten sen no recoil i açık scrit ini uçakta açıcaksın oyun bitince lobiye dönmeden kapalı olan scripti ınject ediceksinSırayla açıklıyorum.
1- Oyuna girdim, uçaktayken 2 scripti de inject ediyorum. Recoil & Antenna.
2- Oyun bitti, yeni oyuna girerken lobide eğer silahlara dokunursam atıyor, veya lobide (Geri sayımda) inject edersem yine atıyor.
3- Yeni oyuna girdiğimde antennayı inject etmeme gerek yok fakat recoili inject etmem gerek, yoksa oyuna girip ilk mermiyi sıktığım anda donup kalıyor.
4- Tüm bunların dışında kafasına göre crash verip beni atabiliyor. Buna bir stabilite getirmeyi deneyip farklı farklı yollar denedikçe elimde kalıyor bir tarafları.
5- Yazalım bi loader takılsın kafasına göre ¿
6- Nedir yani ¿
Dostum zahmet olmazsa sıralamayı net tarif etme şansın var mı ? Bir bug oluşuyor, sıkıyorum fakat damage vuramıyorum.Zaten sen no recoil i açık scrit ini uçakta açıcaksın oyun bitince lobiye dönmeden kapalı olan scripti ınject ediceksin
bide 60 saniye bekleme alanında silah alıp ateş etme ve DROP dan AUG alma.
yakın zamanda güncellenicek jump ve sped eklicem
olmuyor denedim yinede yapamadım
detected.. you need to bypass itBut cheat engine is detected or not??