Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Thank You For This Share I hope we get esp wall hack soon aswell

have your own strategy
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
not working, a code appears e exit game

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamlar, çok fazla crash alıyorum, bunu kullanmanın raconu nedir ? Her oyun başında geri sayımda asla açmıyor, scripti inject etmiyorum, ona rağmen çok fazla sorun yaşıyorum... Oyunun ortasında crash alabiliyorum. Sadece ne şekilde kullanılacağını açıklayabilecek bir babayiğit varsa sevinirim. :)

Edit:Uçaktan atlayıp kendimi safe'e aldıktan sonra inject ediyorum scripti.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Selamlar, çok fazla crash alıyorum, bunu kullanmanın raconu nedir ? Her oyun başında geri sayımda asla açmıyor, scripti inject etmiyorum, ona rağmen çok fazla sorun yaşıyorum... Oyunun ortasında crash alabiliyorum. Sadece ne şekilde kullanılacağını açıklayabilecek bir babayiğit varsa sevinirim. :)

Edit:Uçaktan atlayıp kendimi safe'e aldıktan sonra inject ediyorum scripti.
inject etmen pek fark etmiyor ama bugün bendede nedense crash verdi bugün bende tam anlamadım bide bende çoğunlukla hile tespit edildi diyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Algılama mekanizmasını atlamak ve her seferinde oyundan çıkmak.Mükemmel çalıştı ve başardım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
inject etmen pek fark etmiyor ama bugün bendede nedense crash verdi bugün bende tam anlamadım bide bende çoğunlukla hile tespit edildi diyor

Sırayla açıklıyorum.
1- Oyuna girdim, uçaktayken 2 scripti de inject ediyorum. Recoil & Antenna.
2- Oyun bitti, yeni oyuna girerken lobide eğer silahlara dokunursam atıyor, veya lobide (Geri sayımda) inject edersem yine atıyor.
3- Yeni oyuna girdiğimde antennayı inject etmeme gerek yok fakat recoili inject etmem gerek, yoksa oyuna girip ilk mermiyi sıktığım anda donup kalıyor.
4- Tüm bunların dışında kafasına göre crash verip beni atabiliyor. Buna bir stabilite getirmeyi deneyip farklı farklı yollar denedikçe elimde kalıyor bir tarafları. :D
5- Yazalım bi loader takılsın kafasına göre ¿
6- Nedir yani ¿

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sırayla açıklıyorum.
1- Oyuna girdim, uçaktayken 2 scripti de inject ediyorum. Recoil & Antenna.
2- Oyun bitti, yeni oyuna girerken lobide eğer silahlara dokunursam atıyor, veya lobide (Geri sayımda) inject edersem yine atıyor.
3- Yeni oyuna girdiğimde antennayı inject etmeme gerek yok fakat recoili inject etmem gerek, yoksa oyuna girip ilk mermiyi sıktığım anda donup kalıyor.
4- Tüm bunların dışında kafasına göre crash verip beni atabiliyor. Buna bir stabilite getirmeyi deneyip farklı farklı yollar denedikçe elimde kalıyor bir tarafları. :D
5- Yazalım bi loader takılsın kafasına göre ¿
6- Nedir yani ¿
Zaten sen no recoil i açık scrit ini uçakta açıcaksın oyun bitince lobiye dönmeden kapalı olan scripti ınject ediceksin
bide 60 saniye bekleme alanında silah alıp ateş etme ve DROP dan AUG alma.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
yakın zamanda güncellenicek jump ve sped eklicem

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zaten sen no recoil i açık scrit ini uçakta açıcaksın oyun bitince lobiye dönmeden kapalı olan scripti ınject ediceksin
bide 60 saniye bekleme alanında silah alıp ateş etme ve DROP dan AUG alma.
Dostum zahmet olmazsa sıralamayı net tarif etme şansın var mı ? Bir bug oluşuyor, sıkıyorum fakat damage vuramıyorum.
yakın zamanda güncellenicek jump ve sped eklicem

Ellerine sağlık :)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Updated
RADAR
the water is invisible remove the fog Light jump (+200) light speedhack (1.09) LİKE

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
[QUOTE = "# Eq1NoX, gönderi: 1122145, üye: 1083"]
Güncelleme
RADAR [/ SPOILER]
su görünmez sis kaldır Işık atlama (+200) hafif speedhack (1.09) LİKE [/ SPOILER]
[/ALINTI]
Usta Ben bunları biliyorumda Speed hack, Magıc Bullet, Sis kaldırma , su kaldırma ama ben paylaşmıyım dedim sonuçta nerde paylaşıldıgını ikimizde biliyoruz

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bir işe yaradığı yok algılıyor her türlü

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
her şey doğru ilk el oynuyorum ikinci el girip ateş ettiğimde oyundan atıyor neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...