Pubg lite oynanış, mekanik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sizede garip geldimi bilmiyorum ama mekanikleri aşırı derecede zor hareket ediyor. m416 ile ateş edince spray yapmanız adeta imkansız gibi bir şey mouse hareket etmiyor dahi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet bide silah otomatik gibi de değil sanki tekli sıkıyomuşsun gibi geliyor mekanikler zor mobile alışık olduğumuzdandır

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çevremde mobile oynayanlar steam pubgye sallıyordu mouse ile vuramıyorsan oynama diye. Şimdi de ağlıyorlar spray atamıyoruz çok zor gibisinden :D

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
benim gibi dandik ekipmanları olanlar için olanlar için ilk izlenimlerimi yazayım:
önce kendi aletim:
lenovo laptop, 8gb ram, amd-radeon 2gb ekran kartı,
intel core i5 işlemci, 4 çekirdek,35mbps fiber optik internet bağlantısı.

gelelim tencent emulator kullanıcısı olup da kasım kasım kasılmaktan anası ağlamış, milisaniyelik veya bazen onlarca saniyelik donmalar yüzünden beynine 1 şarjor boşaltılmış da çareyi pubg lite versiyonunda aramış ve bu oyunu indirmiş veya indirmek isteyen arkadaşlar şunları bilsin:

- oyunda otomatik loot yok. oto toplama özelliği yok yani. silah için ayrı mermisi için ayrı ayrı f tuşuna basıp toplama yapıyorsunuz. ben buna alışamadım ve devlet dairesindeki gibi gereksiz prosedür işlemleri gibi. kapıyı açmak için bile f tuşuna mecbursunuz. oto kapı aç yok.

- oyunda friendly fire var. arkadaşınızı vurabiliyor bayıltabiliyor öldürüyorsunuz. buna dikkat. araba ile de ezebiliyorsunuz.

- pubg'nin pc versiyonunu hiç oynamamış ve 1 yıldır mobile pubg ve emulatör oynayan biri olarak lite versiyonunu grafik ve akış yönünü çok sevdim. bahsettiğim dandik donanımlarıma rağmen ultranın bi altı olan yüksek modunda grafikle belki de 250 fps değeri gibi yüksek bir akışkanlık ile çok rahat oynayabiliyorum.

- grafik demişken, çimler otlar duvarlar ağaçlar o kadar net ve canlı ki, bu renk skalasında ve cümbüşünde -ben kendi adıma- düşmanı görmekte çok zorlanıyorum. mercekle bakmam lazım nerdeyse, kamufle olmuş leopar gibi hepsi amk.. siz nasıl görebiliyorsunuz hayret. mobile de bu kadar zor değildi adam görebilmek ya. tam ekran yapınca oyunda grafik dalgalanması oluyor perde perde kayan görüntü çıkıyor ben de tam ekrana yakın pencere modunda oynuyorum.

- takımla girilen maçlarda birlikte atlama davetini göremedim. o da yok galiba.

- bas konuş var. bu güzel. mobilde de vardı ama çalışmıyordu.

- keşke oyun sahipleri, lite versiyonunu çıkaracağına mobil için çıkardıkları emulatörü iyileştirseler hatta mobildeki pratikliği direkt bu lite versiyonuna geçirselerdi. çünkü başta da dediğim gibi oyun çok detaylı. oto loot ilerde gelir inşallah. yoksa hiç çekilmiyor.

- bugünden önce indirip kayıt olduysanız, mail kutunuzda ücretsiz çita paraşütü ve m416 leopar skini için alışveriş kodu var. onu dükkan kısmında sol en alttaki kod gir bölümünden girerek temin edebilirsiniz.

- bi de hiç arkadaşım yok lan oyunda. hepsi emulatörde kaldı. dün gece de emulatörün kasmasından sıkılıp silmiştim laptoptan. eklemek isterseniz eğer: büyük harflerle nickim: KURMAY-ALBAY

son olarak pubg lite için puanım,
grafik, canlılık, görüntü kalitesi, detaylar, kasmadan akan fps değeri: 10 üzerinden 9,9
pratik oynanabilirlik: 10 üzerinden 3

mobil emulator versiyonunda bu puanlar tam tersiydi.

ilerde yeni fikirlerim olursa editlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...