Pubg Lite oyununda kasılma problemi nasıl çözümlenebilir ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun içinde sürekli kasılmalar mevcut özellikle düşmanla karşılaşıldığında oluyor ve bazen görüntü bozuluyor pc laptop ama içinde hiç program yok boş yani i7 ama genede kasılıyor nasıl çözebilirim yardım lütfen arkadaşlar cmd de kullanıyorum ping alması için ama genede yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mesela hangilerini kullanmalıyım pek uzman değilimde dostum bu konuda bana tavsiyede bulunabileceğin örnekler varmı ?
IObit Uninstaller İndir
diye yaz hatta youtubeden de nasıl kurulup nasıl kullandığını açıklayan videolar var

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hemen izliyorum teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardesim oyun kasilirken bi task manageri ac neyden kaynaklandigini bak, yani cpu mu yoksa ekran karti mi yoksa ram mi %99 da calisiyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
beyler güç tasarufu yazın masaüstünden çıktığıda onu yüksek performans yapın

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
akşam iyiydi ama iobit ram cleaner diye bir proğram indirdim bazı şeyler sildim mahvoldu format attrıcam artık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
format atmasan yandı pc
Post automatically merged:

en iyisi temiz bir vindows

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
akşam iyiydi ama iobit ram cleaner diye bir proğram indirdim bazı şeyler sildim mahvoldu format attrıcam artık
neden format attiriyorsun flash belleğin yokmu iso indir kendin at formatı boşuna neden 30 tl vereceksin format için

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ah abi bi anlasam o dediklerinden hepsini yapacam pek basmıyor kafa benim. Bu akşam ne güzeldi her şey dediğim proğramları indirdim tekarar kaldırınca pub g lite oynanmaz hale geldi ne yaptıysam bir sürü video izledim ama olmadı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
olur işte ama o yapamasa yapmasın çünkü windows driverlerini bilmez belki

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zaten özellikle 7 yüklettim onda hile daha iyi çalışırmış

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ah abi bi anlasam o dediklerinden hepsini yapacam pek basmıyor kafa benim. Bu akşam ne güzeldi her şey dediğim proğramları indirdim tekarar kaldırınca pub g lite oynanmaz hale geldi ne yaptıysam bir sürü video izledim ama olmadı
bilen bir arkadasın akraban varsa teamwiewir ile bağlanıp yapa bilir sen sadece kurulumları başlatırsın o kişi gerekli herşeyi ayarlar tabi yapacak bir tanıdıgın olması gerekiyor . şahsen ben bu sekilde yakın tanıdıklarıma format ve sorunları hakkında yardımcı oluyorum

ltf

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
valla başka öle bir tanıdığım yok sorunları bilipte çözecek kapasitede olan keşke benimde olsaydı iyi olurdu team viverde bağlanırım sonuçta gizli mizli yada ulaşacağı bir bilgi filan yok pc de sorun olmazdı

windows 8 de çalışırmı hile

aynen oyle

nem reduct kulan
ne işe yararki bu program abi ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valla başka öle bir tanıdığım yok sorunları bilipte çözecek kapasitede olan keşke benimde olsaydı iyi olurdu team viverde bağlanırım sonuçta gizli mizli yada ulaşacağı bir bilgi filan yok pc de sorun olmazdı

ne işe yararki bu program abi ?
o zmaan en temizi bilen birisine götürüp format attirman yapacak başka bir secenek malesef yok ssd varsa eger bazı kurulumcular ssd hdd ayarlarını yapmiyorlar hdd yi depo olarak kullanmak istediğini belir ve internet üzerinden indirdiğin şeyler hdd ye insin kurulsun boş yere ssd de yer kaplayip şişirmesin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...