bendede açılmadı saçma gibi bişeydi zaten neyse steam sürümü devamBende Olmadı. Bence Kimsede Olmayacak.
birde bu uzun süreli banlanan hesaplar var onları nasıl açacağız bilginiz varmı ?
Orada belirttim bu bilgisayardan bir daha oynayamayacaksın yazısı dışında başka yazı çıktıysa sorunu bilmiyorum ancak bende ve bir kaç arkadaşta olmuş düzelmişAnlamadığım kısım, pc banı demek: "Pc donanım adresleri baz alınarak atılan bandır." Misal anakart fiziki adresi, hdd adresi vs yani bir nevi donanım seri nosuna atılan bandır. Sen oyuna girdiğinde oyun bu adresi kontrol ediyor ve elindeki kara listelerle eşleştiriyor. Eşleşme olursa oyuna girmene engel oluyor. Sizin yaptığınız işletim sistemi ayarlarıyla oynamak, o zaman formatıp pc farklı bir isim verince bu banın açılması gerekiri buda hesap banlamaktan daha basit olur. Bilemiyorum bana mantıklı gelmedi.
rica ederimBilgilendirme için teşekkürler eline sağlık
perfectDenendi Test Edildi Onaylandı (nike işaretini yapacaktım bulamadım)
bekliyorumdeneyecem olursa yorumu düzeltecem
Bu bilgisayardan bir daha oynayamayacaksın yazısını gördüysen eğer aynı adımları izle düzelme ihtimali yüksek ben dahil bir kaç kişide düzelmiş
Rica ederimÇok Teşekkür Ederim Konun İçin
gerekli adımları iyice izlediğine eminmisin ?Bende Olmadı. Bence Kimsede Olmayacak.
kusura bakma sonuna kadar okumama gibi bir alışkanlığım varAnlamadığım kısım, pc banı demek: "Pc donanım adresleri baz alınarak atılan bandır." Misal anakart fiziki adresi, hdd adresi vs yani bir nevi donanım seri nosuna atılan bandır. Sen oyuna girdiğinde oyun bu adresi kontrol ediyor ve elindeki kara listelerle eşleştiriyor. Eşleşme olursa oyuna girmene engel oluyor. Sizin yaptığınız işletim sistemi ayarlarıyla oynamak, o zaman formatıp pc farklı bir isim verince bu banın açılması gerekiri buda hesap banlamaktan daha basit olur. Bilemiyorum bana mantıklı gelmedi.
genel olarak evetRamazan bayramindan beri bu pcde bir daha oynamazsiniz yazısı var şimdi bu adımları uygulayınca sorun cozulcekmi
hard disk de değil ekran kartından girmişler ag ekibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?