Pubg Lite pc banı yiyenler için

Yararlı oldumu ?

• Evet

Oy: 9 69.2%
  • Hayır

Oy: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar daha geçen gün yedim banı, ancak bir arkadaşın anlattığının üzerine,
^BU BİLGİSAYARDAN BİR DAHA OYNAYAMAYACAKSIN^
Aynı bu şekilde yazı çıktı :D
1. pubg lite'ı komple kaldırın ve pc'yi yeniden başlatın
2. Yeni yönetici hesabı açın yetkileri vermeyi unutmayın
3. bu yönetici hesabına girip tekrar pubg lite'ı indirin
sorununuz ortadan kalkmış olacaktır benim oldu <3
anketi cevaplamak zorunda değilsiniz siz değerli kardeşlerime ufakta olsa böyle yardımlar etmek beni mutlu eder.
Pubg Lite Kullancı adı: 4kedi7beni7

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler eline sağlık

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Denendi Test Edildi Onaylandı (nike işaretini yapacaktım bulamadım :D)

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
birde bu uzun süreli banlanan hesaplar var onları nasıl açacağız bilginiz varmı ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anlamadığım kısım, pc banı demek: "Pc donanım adresleri baz alınarak atılan bandır." Misal anakart fiziki adresi, hdd adresi vs yani bir nevi donanım seri nosuna atılan bandır. Sen oyuna girdiğinde oyun bu adresi kontrol ediyor ve elindeki kara listelerle eşleştiriyor. Eşleşme olursa oyuna girmene engel oluyor. Sizin yaptığınız işletim sistemi ayarlarıyla oynamak, o zaman formatıp pc farklı bir isim verince bu banın açılması gerekiri buda hesap banlamaktan daha basit olur. Bilemiyorum bana mantıklı gelmedi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
70888966_173334463823613_4423453660726427648_n.jpg

Post automatically merged:

ne yani dediğin gibi yaparsak kalkıyormu ?

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
birde bu uzun süreli banlanan hesaplar var onları nasıl açacağız bilginiz varmı ?

malesef değerli kardeşim pc banı için çözüm bulabildim ancak bildiğim kadarıyla hesap banlarına hiçbir yazılım müdahale edemez ki pubg lite'ın sunucu giriş şifresini bilmiyorsan :D

Anlamadığım kısım, pc banı demek: "Pc donanım adresleri baz alınarak atılan bandır." Misal anakart fiziki adresi, hdd adresi vs yani bir nevi donanım seri nosuna atılan bandır. Sen oyuna girdiğinde oyun bu adresi kontrol ediyor ve elindeki kara listelerle eşleştiriyor. Eşleşme olursa oyuna girmene engel oluyor. Sizin yaptığınız işletim sistemi ayarlarıyla oynamak, o zaman formatıp pc farklı bir isim verince bu banın açılması gerekiri buda hesap banlamaktan daha basit olur. Bilemiyorum bana mantıklı gelmedi.
Orada belirttim bu bilgisayardan bir daha oynayamayacaksın yazısı dışında başka yazı çıktıysa sorunu bilmiyorum ancak bende ve bir kaç arkadaşta olmuş düzelmiş :D orasını sen bilirsin.

Bilgilendirme için teşekkürler eline sağlık
rica ederim :)

Denendi Test Edildi Onaylandı (nike işaretini yapacaktım bulamadım :D)
perfect :DD

deneyecem olursa yorumu düzeltecem
bekliyorum :)

Ekli dosyayı görüntüle 24405

ne yani dediğin gibi yaparsak kalkıyormu ?
Bu bilgisayardan bir daha oynayamayacaksın yazısını gördüysen eğer aynı adımları izle düzelme ihtimali yüksek ben dahil bir kaç kişide düzelmiş :)

Çok Teşekkür Ederim Konun İçin
Rica ederim :)

Bende Olmadı. Bence Kimsede Olmayacak.
gerekli adımları iyice izlediğine eminmisin ?

kusura bakma sonuna kadar okumama gibi bir alışkanlığım var :D doğru diyorsun aslında öylesi daha temiz ama format atıcaksın tekrar bir sürü uygulama oyunu yükleyeceksin öyle böyle 1 saat falan geçecek :D kim uğraşacak yani ama haklısın

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Ramazan bayramindan beri bu pcde bir daha oynamazsiniz yazısı var şimdi bu adımları uygulayınca sorun cozulcekmi

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Appdata içinde pubglite verileri kaydediyor. Bu konu işlemi yaptiktan sonra appdata içinde pubglite verileri silinirse ban kalkılır. Ama büyük ihtimal.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ne Yaparsam Yapayım Pubg Lite Bu Bilgisiyar Artık Oyun Oynayamıcaksın Diyor İyi Forumlar...

Üye
6 HİZMET YILI
Format attım bugun yeni mail ile hesapta açtım oyuna giriliyor bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...