Üye
maybe the antivirus
3 yıldır kullanıyorum. Onaylı üye için bile 2 gün zorladım.Sana forumda biraz vakit geçirip 300 mesaja ulaşmanı tavsiye ederim forumdaki lite hilesi çok iyi çünkü bu tarz şeylerle uğraşmana gerek kalmaz.
aynenSana forumda biraz vakit geçirip 300 mesaja ulaşmanı tavsiye ederim forumdaki lite hilesi çok iyi çünkü bu tarz şeylerle uğraşmana gerek kalmaz.
bypass olmuyordurCheat Engineden dün recoil aktif oluyordu fakat bugün açtığımda direk crash verip atıyor. Antenna sıkıntısız çalışıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hocam antenna falan çalışıyor,tek çalışmayan recoil. Bildiğim bunun bypassla alakası yok.bypass olmuyordur
Ben Sadece Bu Ayarları Kullanıyorum 6.4 Sürümü Bu ayarları Yapmadan Once avast ıle tam tarama yapın oyunu kapatın baybasa gerek yokBende açılmıyor.
Post automatically merged:
Oyunun kısayoluna kod yazıyorum.
aynen hocam dediğin haklı senin oldu bende de teşekkürlerHocam Temp %temp% temızle sonra scrpdı ındırdın ya kullandıgın scrptı sıl yenıden ındır scrıptı belkı ayarları ıle oynadın .
Düzelmez İse Konuyu açabılırsın resım vb !
Ne Demekaynen hocam dediğin haklı senin oldu bende de teşekkürler
look the topic title..Are you talking about PUBG LITE or PUBG Steam? Perhaps the bypass has been detected
Cheat Engineden dün recoil aktif oluyordu fakat bugün açtığımda direk crash verip atıyor. Antenna sıkıntısız çalışıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?