Çözüldü Pubg Lite sByte KabusLITE Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunu Kapatmadan Hileyi Nasıl Kapatırım Yada Solda Specte Özelligini Nasıl Gizlerim acil ?

Çözüm
aga oyunu kapatmadan hileyi kapatamazsın çünkü mh accont dogruladıgı için hileyi kapatırsan oyunda otomatik olarak kapanır izleyici özelligini hatırlamıyorum ama farkı ayarlar kısmı var yani fantezi kısmı var hilede orda biryerdeydi galiba
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga oyunu kapatmadan hileyi kapatamazsın çünkü mh accont dogruladıgı için hileyi kapatırsan oyunda otomatik olarak kapanır izleyici özelligini hatırlamıyorum ama farkı ayarlar kısmı var yani fantezi kısmı var hilede orda biryerdeydi galiba

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
malesef oyunu kapatmalısın..sebebi nedir neden oyun açıkken kapatmak istiyosun belli etme devam et sonuna kadar

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bu pubg lite hilesinde ban yiyen çok mu ? ben mobili kullanıyorum 2 hafta oldu sorunsuz

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum hile kapanmaz oyun dosylarına injeckt olan bişeyi oyun kapanmadan kapatamasın keşeke yayıncı modu olsaydıda hilenini sıkıntı cekmezdin ozman o herşeyi gizliyo :)

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet böyle bir şey yapılabiliyorsa banada lazım çünkü Pubg Lite turnuvasında ekran resmi çekmemiz gerektiği söyleniyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...